BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kendileri gitti sırları fotoğrafta kaldı

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar ettikleri öne sürülen biri kadın iki kişinin kimliği tespit edildi.

Abone ol

Sabah saatlerinde cesetleri bulunan kişilerin Cemalettin Sakarya ile Sara Küp olduğu belirlendi.

Bu sabah İstanbul boğazından biri kadın iki ceset çıkarıldı. 30 -35 yaşlarında sarışın kadının cesedi ortaköy sahilinden çıkarıldı. Deniz polisi bir erkeeğe ait cesedi de karaköy sahilinde buldu. İki kişinin dün sabaha karşı Boğaziçi Köprüsü üzerinde terkedilmiş olarak bulunan otomobilde bulundukları, köprüye geldikten sonra birlikte denize atlayarak yaşamlarına son verdikleri belirlendi. Her iki kişinin de kimliklerinin tespit edilmesine çalışılıyor.

LÜKS OTOMOBİL KÖPRÜDE BULUNDU

Sabaha karşı Boğaziçi Köprüsü Ankara istikameti üzerinde 03.30 sıralarında terk halde bulunan bir lüks otomobil polisi harekete geçirdi. İçinde kimsenin bulunmadığı aracı inceleyen polis ekipleri intihardan şüphelenerek durumu deniz polisine bildirdi. 34 VL 423 plakalı Rover marka götürüldüğü polis merkezi önünde olay yeri inceleme ekiplerince detaylı olarak incelenirken deniz polisi de deniz de arama yaptı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemede araçta Cemalettin Sakarya'ya ait kimlik bulunduğu öğrenildi.

BİRİ KADIN İKİ KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU



Polisin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar sonucu bir erkeğe ait ceset Karaköy sahilinde, bir kadına ait ceset de Ortaköy sahilinde bulundu.

Cesetleri bulunan kişilerin Cemalettin Sakarya ile Sara Küp olduğu belirlendi. Sarıkaya'nın 47 yaşında olduğu öğrenilirken Küp'ün yaşı ise belirlenemedi. İkiliden geriye fotoğrafları kaldı. Sara Küp'ün motosiklet tutkunu olduğu ifade edilirken ölümlerdeki sır perdesi henüz kaldırılmadı.