BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  MEDYA

Karagül 58. bölüm Kendal'ın öfkesi dinmiyor

FOX ekranlarının sevilen dizisi Karagül bu akşam 58. bölümü ile sevenleriyle buluşacak. Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker.

Abone ol

FOX ekranlarının sevilen dizisi Karagül bu akşam 58. bölümü ile sevenleriyle buluşacak. Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker. 

KARAGÜL 58. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker. Kendal, Kasım’la hesabını ertelese de Kasım ve Kendal arasında ki savaş başlamıştır.

karagül-58.-bölüm-1.20141113113934.jpg

Tüm bunlara şahit olan Ebru, konakta kendisinden uzun zamandır bir şeylerin saklandığını bilse de, Özlem’in bu son hareketiyle, artık son noktasına gelir. Tek tek herkesten hesap sormaya başlar. Ebru’nun kendisinden saklanan gerçeğin peşine düşmesi Narin için artık dayanılmaz bir hal alır... Baran ve Ebru arasındaki buzların erimesi de Narin’in yarasına tuz biber ekmektedir. Ada ile Ebru’nun gerilimi Rüzgar yüzünden devam etmektedir. Ebru dışarıdan gelen her türlü darbeye karşı koysa da çocuklarıyla arasına hiç bir şeyin girmesine izin vermez. Bu sırada Sibel sancılanır, hastaneye kaldırılır ve doğuma alınır. Kendal oğluna kavuşmanın heyecanıyla, Ayşe ise ablası için hastaneye koşar. Ancak Kendal ve Ayşe başta olmak üzere, Şamverdi ailesi kendilerini bekleyen sürprizden henüz habersizdir.

Kaderin değirmeni yavaş döner ama ince öğütür. Un olur gidersin.” Asım, babasının kendisi affetmemesi ve yaşadığı pişmanlığı kaldıramaması üzerine hayatına son vermeye karar verir.

Sibel’in bebeği ile ilgili yaşadığı problem yavaş yavaş sancılarının sıklaşmasıyla birlikte ortaya çıkar. Kendal konakta ve çevresinde, “oğlum” ve “Baran” naralarıyla, herkese hayatı zehir ederken, kader ona hiç kimsenin veremeyeceği kadar büyük bir cevap ve cezayı hazırlamaktadır.

Konağın en masumu olan Asım’ın geldiği nokta bütün konak ahalisini alt üst eder. En güçsüzler ve sessizler olarak görünenler, aslında hayatın dengesini sağlayanlardır...

karagül-57.-bölüm-1.jpg

En çok susan Emine, isyan eder ve o dengeler değişir. Şamverdi ailesi içinde bu gerçek en yalın haliyle yaşanacak ve bunu Kendal başta olmak üzere konakta yaşayan herkes yavaş yavaş öğrenecektir.

Baran, artık amcasının yaptıklarına daha fazla tahammül edemez ve Asım’ı intiharın eşiğine getiren ve Baran’ın ağalığını simgeleyen takım elbiseyi konağın ortasında yakar. Baran’ın içten içe değişimi başlamıştır ancak henüz kimse bunun farkında değildir. 

KARAGÜL'DE GEÇEN HAFTA NE OLDU?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Karagül bu akşam 56. bölümü ile sevenleriyle buluşacak. Sabri hesabını soracak, Kasım, Özlem’i ve Ebru’yu korumak pahasına canını ortaya koyar. 

56. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sabri hesabını ne olursa olsun bitirmeye kararlıdır. Kasım, Özlem’i ve Ebru’yu korumak pahasına canını ortaya koyar.

karagğl-56.-bölüm-1.jpg

Kasım engelini aşan Sabri, Özlem ve Ebru için artık ölümün diğer adıdır. Murat’ın haklarını isteyen Ebru, Kendal’ın Baran’ı veliaht ilan etmesiyle iyice çileden çıkar. Kendal Ebru’ya hakları olanı vermemek için elinden geleni yapmaktadır.

karagül-56.-bölüm-2.jpg

Kendal Baran’ı fabrikaya sokar. Artık Baran amcasıyla birlikte olacak ve işleri öğrenecektir. Ancak Baran’ın ağalığının ilan edilmesi en çok Asım’ı yaralar. Kendal’ın Asım’ı bu kadar yok sayması Asım için verilecek en büyük cezadır. 

Asım’ın vereceği karar, konağın vicdanı olarak hepsinin yüreğini parçalayacak, herkesi derinden sarsacaktır. Kendal’ın en büyük sınavı başlamak üzeredir, ancak onun bundan henüz haberi yoktur. Sibel ve bebek için tehlike çanları çalmaya başlar... Oğuz komutanın davetsiz misafiri, Narin ve Oğuz için zor günlerin habercisi olarak gelip kapısına dayanır.

KARAGÜL'DE GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Özlem, Sabri’nin kurşunuyla vurulur. Kasım Özlem’i hastaneye yetiştirse de Özlem’in hayatta kalıp kalmayacağı kesin değildir.

karagül-55.-bölüm-1.jpg

Özlem’in ölmediğini öğrenen Sabri, yemininin peşini bırakmaz. Hem Kendal’ın hem de konak halkının kabusu haline gelen Sabri, Kendal’ı ve Özlem’i ve bu sırada yoluna çıkanları da öldürene dek durmayacaktır. 

karagül-55.-bölüm-3.jpg

Sır perdesinin aralandığını gören Narin, Ebru’nun gerçeği öğrenip öğrenmediği paranoyasıyla, kontrolünü kaybetmek üzeredir. Baran’ın annesi olarak yaşayabilmek için kendinin bile hesap edemediği hamleler yapar.

karagül-55.-bölüm-4.jpg