BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.438,86
HABER /  MEDYA

Karadayı ekranlara veda ediyor işte final tarihi!

Ekranların sevilen dizisi Karadayı 114. bölümü ile büyük bir final yapmaya hazırlanıyor. 3.sezonuyla da ilgiyle izlenilen dizi 8 Haziran'da final yapacak.

Abone ol

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Melike İpek Yalova, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor’un yer aldığı ATV’nin ilgiyle izlenen fenomen dizisi Karadayı bu sezon son defa ekranda olacak.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın üstlendiği ay yapım imzalı Karadayı, bilindiği üzere bu sezon sonunda final yapacak.

3.sezonuyla da ilgiyle izlenilen dizi 8 Haziran Pazartesi yayınlanacak olan 114.bölümüyle büyük bir final yapacak ve izleyiciye veda edecek. Dizinin final tarihi haberini ise, dizide Mehmet Saim karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erhan Yazıcıoğlu açıkladı. Karadayı, final bölümüyle 8 Haziran Pazartesi 20.00'da atv’de!
 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Feride mesleğini kaybetme uğruna sevdiği adam için tanıklık yapmaya kararlıdır. Mahir artık kendisine bir oyun oynandığının ve bombacının Sosyete ya da Seyis olduğundan emindir.

screen-shot-2015-03-09-at-8.57.19-am.png

Mahir, Seyis'e ulaşıp ondan gerçekleri öğrenebilecek midir? Mahir İlknur'un Seyis'le evlendiğini öğrenecek midir?

screen-shot-2015-03-09-at-8.56.48-am.png

Mahir'i öldürtemeyen Sosyete, Mehmet Saim'e gider ve onu tehdit eder. Sosyete ve Mehmet Saim restleşir. Bu restleşmenin galibi kim olacaktır.

screen-shot-2015-03-09-at-8.57.03-am.png

Mahir'e Beyefendi'yi buldurmaya kararlı olan Turgut boş durmayacaktır. Büyük bir plan yapar. Bütün düğümün çözüleceği büyük bir buluşma ayarlar ve tarafları aynı saatte aynı yere çağırır. Turgut; Mehmet Saim, Sosyete ve Mahir'i bir araya getirmeyi başarabilecek midir? Mahir sonunda beyefendinin Mehmet Saim olduğunu öğrenebilecek midir? Feride hamile olduğunu öğrenir. Bu müjdeyi Mahir'e vermek için yola düşerken hapishaneden yeni çıkan Belgin de Feride'nin hamile olduğunu öğrenir.

GEÇEN HAFTA KARADAYI'DA NELER OLDU?

Karadayı'da büyük kumpas deşifre oluyor! "Paralel yapı" iddialarına benzer bir kumpasın Mahir'e kurlduğu dizide, yargıda dönen dolaplar gözler önüne serdi. Mahir'i cezaevine göndermek için üretilen sahte deliller ve bir savcının da içerisinde bulunduğu büyük kumpası ise yine suça bulaşmış Savcı Turgut çözüyor. İşte dün gece dalya diyen Karadayı'daki ilginç kumpas göndermesi;

Mahir bir kez daha cendereye giriyor! Karadayı'da bu hafta Mahir'i cezaevine göndermek için kurulan kumpas ekrana geldi. Hükümete yönelik darbeyle suçlanan "paralel yapı" iddialarının bir benzerini Karadayı'da ekrana geldi.  İşlenen iki cinayetle ilgili delil üreten savcı, bu deliller üzerinden de Mahir'i suçladı.

TURGUT KURTARIYOR

Mahir'e kurulan kumpası bozan ise Savcı Turgut oldu. Mahir'in suçsuz yere ceza almasının Feride'nin gözünde Mahir'i daha da büyüteceğini düşünen Turgut, yardım teklifinde bulundu. Yasin, bu teklife sıcak bakmasada Feride'nin ısrarıyla, Turgut'un olay yerinde inceleme yapma teklifini kabul etti. 

Turgut, Mahir'in öldürdüğü iddia edilen gazeteciden yola çıkarak, olay yerindeki kan izlerini inceledi. Boğazı kesilen gazetecinin öldürükdükten sonra olay yerine getirildiğini söyleyen Turgut, kan izlerinin de bu konuda delil olabileceğini söyledi.

İşte o ilginç sahneler;