BIST 10.471
DOLAR 32,72
EURO 35,05
ALTIN 2.454,92
HABER /  MAGAZİN

Karadağlı'nın 25 yıllık vazgeçemediği tutkusu

Yaklaşık 25 yıldır motosiklet kullanan, bir tv kanalındaki "Çocuklar Duymasın" adlı diziden de tanıdığımız oyuncu Temer Karadağlı bakın neyden vazgeçemiyor

Abone ol

Yaklaşık 25 yıldır motosiklet kullanan, bir tv kanalındaki "Çocuklar Duymasın" adlı diziden de tanıdığımız oyuncu Temer Karadağlı, hafta sonunu 50'nin üzerinde arkadaşı ile birlikte motosikletleriyle geldikleri Sapanca Doğapark'ta değerlendirdi.

Motosikletin stres atmaya yönelik güzel bir uğraş olduğunu söyleyen Tamen Karadağlı, genç sürücülere mutlaka kask takmaları uyarısında bulunurken, otomobil ve diğer araç sürücülerinin de motosiklet kullanıcılarına karşı daha hoşgörülü olmalarını istedi.

Harley Davidson Bosphorus'un düzenlediği organizasyonla, göz alıcı modellerde 54 Harley Davidson motosiklet ile TEM Otoyolu'ndan Sapanya'ya gelen grup yol boyunca da ilgiyle izlendi.

DOĞAPARK'TA MOLA

Motosiklet tutkunlarının gözde markası Harley Davidson kullanıcılarından biri olan ve yaklaşık 20 yıldır motosiklet kullanılan "Çocuklar Duymasın" adlı dizinin Haluk'u Tamer Karadağlı'nın da aralarında bulunduğu, bazı motosikletlerde ikişer kişi olduğundan sayıları 100'e yaklaşan grup, dün öğlen saatlerinde, işadamı Ahmet Şahin'e ait 'Doğapark'a geldi.

Her yıl "Portokal Çiçeği Sanat Kolonisi" adı altında dünyanın dört bir yanından gelen sanatçılarının katılımıyla ortak resim, heykel, mozaik ve plastik sanat çalışmaları da yapılan Doğapark'ı gezdi. İşadamı Ahmet Şahin'in sadece dostlarını ağırladığı, içinde birçok hayvanın barınmasının yanı sıra çeşitli bitki türlerinden oluşan botanik bahçesi de olan Doğa Park'a hayran kalan grup akşam saatlerine kadar burada kalarak dinlenip stres attı.

"STES ATIYORUZ"

Ünlü sanatçı Haluk Karadağlı, motosiklet tutkusunun çok keyifli, günün haftanın stresini atmaya yönelik ideal bir uğraş. olduğunu söyledi. "Zaman zaman vaktimiz oldukça arkadaşlarımızla toplanıp küçük geziler düzenliyoruz. Bugünkü gezimiz de İstanbul Harley Davidson Bosphorus'un düzenlediği çok keyifli bir gezi oldu. Çok sevdiğimiz bir ağbimiz bizi misafir etti. Surası Cennet gibi müthiş bir yer." şöyle devam etti:

25 YILLIK TUTKU

"Neredeyse 25 yıldır motosiklet kullanıyorum. Motosiklet tehlikeli bir tutku değil. Aslında araba kullanmak daha tehlikeli. Ama motosiklette herhangi bir korumanız olmadığı için etrafınıza daha tehlikeli görünüyor. Ama doğru eğitim ve bilgilerle motosiklet kullanırsanız eğer, hiç bir tehlikesi yok. En önemli şey mutlaka motosiklet sürücülerinin kask takması. Onun altını özellikle çizmek istiyorum. Bir de araç sürücülerinin motosiklet kullananlara biraz daha dikkatli davranmalarını öneriyorum. Çünkü motosiklette korumanız yok. En küçük bir hatada 2 teker üzerindesiniz. Çok rahat kaza yapabilirsiniz. Ama sürücüleri de şu yönden anlayabiliyorum. Zaman zaman kuryeler çok tehlikeli hareketler yapabiliyorlar. Onların da eğitilmesi gerektiğine inanıyorum. Araba sürücülerinin biraz daha hoşgörülü yaklaşması gerçekten çok önemli.