BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,75
ALTIN 2.396,66
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabükspor, Bursaspor'a bileniyor

Bursaspor ile karşılaşacak olan Karabükspor'da futbolcular, milli maç nedeniyle verilen arada moral depoladı.

Abone ol

Futbolcular, Amasra'da balık keyfi yapıp, alış veriş yaptı. Teknik direktör Yücel İdiz, Bursaspor ile zevkli ve zorlu bir mücadele yapacaklarını belirtti.

Bartın'ın Amasra ilçesi'nde Canlı Balık Restauranta gelen Karabükspor kafilesi balık keyfi yaptı. Emenike haricindeki bütün futbolcular ile teknik kadronun katıldığı gezide, futbolcular moral depoladı. Amasra salatası ile birlikte balık keyfi yapan futbolcular, Bursasporla oynanacak maç öncesinde bol bol alışveriş yaptı.

Bursaspor-Karabükspor maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İdiz, önümüzdeki hafta oynanacak maçın zorlu ve zevkli geçeceğini söyledi.

İLK 10 İÇİNDE OLACAĞIZ

Sezon başından beri kendi oyunlarını sahaya yansıttıklarını başarı elde ettiklerini belirten İdiz, "Bu maça gelene kadar gerçekten ligde istikrarlı bir gidişimiz var. Galatasaray maçında da bu böyle geçti. İstediğimizi yaptık. Oyunun başından sonuna kadar iyi oynadık ve galibiyeti hak ettik. Karabük olarak sezon başlarken, futbol kamuoyuna 'Ligin çetin cevizi olacağız' demiştik. 'Çağdaş futbol oynayacağız. Ligde ilk 10 içinde olacağız' dedik. Kendi oyun karakterimizi ortaya koyuyoruz" dedi.

"ÇOK ZEVKLİ BİR MAÇ OLACAK"

Bursaspor'un geçen yıl şampiyon olmasıyla birlikte hem Türk hocaların, hem de Anadolu takımlarının yeni soluk kazandığını belirten Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İdiz, Bursaspor maçında iyi bir futbol sergileyeceklerini belirtti. İdiz, şunları söyledi:

 "Kesinlikle çok zevkli bir mücadele olacağı kanaatindeyiz. Trabzonspor'dan sonra geçen yıl uzun bir süreden sonra Bursaspor şampiyon oldu. Ertuğrul hoca ve Bursaspor yeni bir dönem başlattı. Ülkemizde çıta yükseldi. Bu anlamda geçen yıl Ertuğrul Hoca ve Bursaspor, Bank Asya'da da Karabükspor olarak bir çok rekora imza atarak şampiyon olduk. Bir çok ödülü birlikte aldık. Önce Ertuğrul hocaya, sonra bana ödül veriyorlardı. Bu yıl da inşallah peş peşe ödüller alırız. Bursa'da zevkli ve çekişmeli mücadele olacak. Sahaya çıkıp kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtacağız. Hak eden kazansın. İnşallah oynadığımız oyunun üstüne katarak gider ve kazanan biz oluruz. Bir gerçek var ki çok zorlu bir maç olacak."

Karabüksporlu futbolcular, balık keyfinin ardından deniz kenarında yürüyüş yaparak güzel bir gün geçirdi. Kafiledeki futbolcular Çekiciler Çarşısında alış-veriş yaptıktan sonra Amasra'dan ayrıldı.