BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  GÜNCEL

Kara çarşaftan bakın ne çıktı?

Cinayettan yargılanan oğlunun duruşmasına gelen kara çarşaflı annenin üzerinden çifte tabanca çıktı.

Abone ol

Bakırköy Adalet Sarayı'nın bahçesinde `adam öldürmek' suçundan yargılanan oğlunun duruşmasına gelen çarşaflı Hanım Aslan'ın üzerinden çifte tabanca çıktı.

Bugün meydana gelen olayda, Hanım Arslan yanındaki torunu Sinan Arslan ile birlikte, Bakırköy 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde `adam öldürmek' suçundan yargılanan oğlu Cemil Aslan'ın duruşmasına geldi. Bahçede bekleyen Sinan Arslan davanın başlayıp başlamadığını kontrol etmek için adliyeye yöneldi. Yanında bulunan tabancayı da belinden çıkararak büyükannesi Hanım Aslan'a verdi. Bu sırada avukat girişinde görev yapan polis memurları silahı gördü. Sinan Arslan giriş yaptığı sırada polis memurları babaannesine verdiği silahın ruhsatını görmek istedi. Hareketlerinden şüphelenilen Sinan Arslan hemen gözaltına alındı. Polis daha sonra Sinan Arslan'ın silahı teslim ettiği çarşaf giyinmiş büyükannesi Hanım Arslan'ın yanına gitti. Yapılan aramada Hanım Arslan'ın üzerinde 2 tabanca bulundu. Gözaltına alınan Hanım Arslan "Cinayet sebebiyle tehdit alıyorduk. Bu yüzden kendimi korumak için silahla adliyeye geldim" dedi.

Çarşaflı kadın ve torunu sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Her iki zanlının işlemleri tamamlandıktan sonra savcılığa çıkarılacakları belirtildi.