BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.398,26
HABER /  DÜNYA

Kaptandan taraftara çağrı

Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, hafta sonunda kendileri için çok önemli olan Beşiktaş maçına çıkacaklarını ifade ederek, yeşil beyazlı ...

Abone ol

Bursaspor’un kaptanı İbrahim Öztürk, hafta sonunda kendileri için çok önemli olan Beşiktaş maçına çıkacaklarını ifade ederek, yeşil beyazlı taraftara çağrıda bulundu.
Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman sonrası tecrübeli futbolcu İbrahim Öztürk, gazetecilerin sorularını cevapladı. Beşiktaş maçını değerlendiren Öztürk, “Beşiktaş maçını içeride oynayacağız. Bizim için önemli. Lidere karşı onayacağız. Maçın bizim ve taraftarımızın için çok önemi var. Bunun bilincindeyiz. Ona göre çalışıyoruz. İnşallah bunun karşılığını alırız. Taraftarlarımızda bizi her zaman destekliyorlar. Bu maçta da destekleyeceklerdir. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Maç içinde her şey olur ama önemli olan 90 dakika sonuna kadar desteklemek. Biz onlara güveniyoruz. Onlar da bize güvensinler" dedi.

"TAKIM İYİCE OTURDU"
Takımın daha iyisini yapacak gücü olduğunun altını çizen tecrübeli futbolcu, “Takımımız iyice oturdu. Artık futbol oynamaya çalışıyoruz. Neticeye gitmeye çalışıyoruz. Avrupa kupalarından elenmemiz sıkıntı oluşturdu. Ama puan ve puanlar almak bir özgüven oluşturdu. Daha da iyi olacağız. Takımın daha iyisini yapacak gücü var. Bu başlangıç, bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Ligdeki maçlarla alakalı açıklamada bulunan Öztürk, “Lige baktığımız zaman aslında fikstür kolay değil. Her maça üç puan için çıkıyoruz. Hiç ummadığınız zaman puan da kaybedebiliyorsun. Beklemediğin yerde de puan alıyorsun. Bizim hedefimiz maksimum puan almak. Her maça üç puan parolası ile çıkıyoruz. Bence her maç zordur. Kolaylaştıran taraf biz olacağız" şeklinde konuştu.
(İHA)