BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kaptan temkinli konuştu

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, ligde büyük bir avantaja sahip olmalarına rağmen şampiyonluktan söz etmek için erken olduğunu söyledi. <b...

Abone ol

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, ligde büyük bir avantaja sahip olmalarına rağmen şampiyonluktan söz etmek için erken olduğunu söyledi.
Bağdat Caddesi’ndeki Fenercell mağazasının açılışına katılan Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Lig’in Fenerbahçe adına güzel gittiğini belirten Volkan Demirel, "Çok iyi bir ortamımız var. İnşallah bu ortamımızı, bu güzelliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Her şeyin çok güzel durumda olduğu alınan iyi sonuçlarla da sergileniyor. Ligde emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah istediklerimizi sezon sonunda elde ederiz" dedi.

"ŞAMPİYONLUKTAN SÖZ ETMEK İÇİN ERKEN”
Basın mensuplarının Şampiyonluk için avantajlı oldukları sorusuna ise kaptan Demirel, Şampiyonluktan söz etmek için çok erken olduğunu vurgulayarak, "Lig uzun bir maraton. Ben daha öncelerden yaşadım bu olayları. 8-9 puan geriden gelerek şampiyon olduğumuzu hatırlıyorum. O nedenle şampiyonluk adına konuşmak yanlış olur. Ama büyük bir avantajımızın olduğu doğrudur. Biz tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sezon sonu istenilen şampiyonluğu elde etmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"SON DAKİKA GOLLERİ ÇALIŞMANIN VE İNANMANIN KAZANCI"
Fenerbahçe’nin bu sezon son dakika golleri ile kazandığı maçları da değerlendiren Demirel, "Kimileri bu golleri şans olarak değerlendiriyor. Biz bu golleri çalışmanın ve inancın verdiği bir kazanç olarak görüyoruz. Taraftarlarımız da ’Son dakikalara bırakmayın’ diyorlar. Ama bizim için önemli olan maçı kazanmak. Son dakikalarda gelen goller biz futbolcular adına çok mutluluk verici oluyor. Biz mutluluğu camia olarak yaşayalım, diğerlerinin ne dediğini de onlara bırakalım" diye konuştu.