BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kapıcı kavgası kanlı bitti: 11 yaralı!

Bursa'da dün gece yarısı site kapıcısı ile eski yöneticisi arasında çıkan sopalı bıçaklı kavgada 11 kişi yaralandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, Altınşehir Mahallesi Çağatay Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eski apartman yöneticisi Veli Özkan tarafından işine son verilen kapıcı Zeki Dinçer'in yeni yönetici tarafından tekrar işe alınması, kapıcı ile eski yönetici arasında husumete sebep oldu.

Yaklaşık bir aydır sürdüğü iddia edilen tartışmalar dün gece alevlendi. Eski yönetici Veli Özkan ve yakınlarının kapıcı Dinçer'in oturduğu evi basarak kavga etmeye başladığı iddia edildi. Eşinin sopayla dövüldüğünü gören kapıcının eşi, apartmanın zillerine basarak komşulardan yardım istedi. Kavgayı ayırmak için aşağı inen site sakinleri de sopa ve bıçaklardan nasibini aldı. Kavgada Veli Özkan ve yakınları kavgayı ayırmak isteyen Bursaspor TV kameramanlarından Metin Araç, babası Mehmet Sıddık Araç, kardeşi Tekin Araç, eniştesi Abdullah Araç, ismi öğrenilemeyen bir misafirleri, İbrahim Sümer, Veli Özkan, oğlu Muhammet Murat Özkan, Hakan Hacıoğlu ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yrarılardan Mehmet Sıddık Araç ve oğlu Metin Araç'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Polis olayın ardından Veli Özkan, oğlu Muhammet Murat Özkan, kayınbiraderi ve iki arkadaşı ile İbrahim Sümer'i gözaltına aldı.

Kaldırıldığı hastanede İHA muhabirine konuşan kapıcı Zeki Dinçer, "İki kişi dün gece yarısı zili çaldı. Kim olduklarını sordum. Bana (Kapıyı aç, seninle konuşacaklarımız var) diyerek beni çekiştirdiler. Birden bire üzerime yürüyüp vurmaya başladılar. Ne olduğunu ben de anlayamadım. Siteye bir hafta önce evlenerek taşınan Metin Araç aşağı inerek kavgayı ayırmak istedi. Beni döven tarafları uyardığı için herkes Metin Araç'ın üzerine yürüdü. Metin'in kanlar içinde kaldığını gören baba Mehmet Sadık Araç
tarafları uyarmak isteyince o da bıçaklandı. Araç ailesinin Hollanda'dan gelen misafirleri de bıçaklandı. Hepsinin tek suçu beni kurtarmaya çalışmaktı" diye konuştu.