BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Kanlı ay tutulması bugün saat kaçta?

'Kanlı ay tutulması bugün saat kaçta yaşanacak' sorusu bugünün en merak edilen konularından biri... Astrologlar özellikle kanlı ay tutulmasında kendinizi olumsuzluğa şartlandırmamanızı öğütlüyor.

Abone ol

Kanlı ay tutulması bugün saat kaçta sorusu son günlerin en merak edilen konusu haline geldi. Çünkü 4 Nisan Cumartesi yani bugün saat 15.00'te gerçekleşmeye başlayan ay tutulmasında, ay 'kan kırmızısı'na dönüşecek ve bu kanlı ayın deprem başta olmak üzere pek çok felaketi beraberinde sürükleyeceği iddia ediliyor.

Peki kanlı ay tutulması Türkiye’de ne zaman başlayacak ve ne kadar sürecek? Türkiye'den kanlı ay tutulması nasıl görülecek? İşte bütün detaylarıyla kanlı ay tutulması dosyası...

ASTROLOGLAR UYARIYOR: KANLI AY TUTULMASINDA SAKIN BUNU YAPMAYIN!

Türkiye'de saat 16.28'de kendisini göstermeye başlayacak olan kanlı ay tutulması için, astrologlar, önemli süreçlerin başlangıçlarına ve bitişlerine işaret ediyor. Aşırı negatif yorumlamalara karşı çıkan astrologlar, özellikle insanların kendilerini 'olumsuzluklara' kanalize etmesi hususuna dikkat çekerek, 'her şeyi akışına bırakmalarını' tavsiye ediyor.

SADECE 5 DAKİKA SÜRECEK

2014-2015 yılları arasında 4 kez gerçekleşecek Ay’ın sadece kırmızılaşmış bir Dolunay olarak görüleceği kanlı Ay tutulmasında, 4 Nisan yani bugün oluşacak dolunay 3. tutulma olacak.

BİR DAHAKİ TUTULMA NE ZAMAN?

Sadece 5 dakika sürmesi beklenen kanlı ay tutulmasının sonuncucu ise 28 Eylül’de gerçekleşecek ve böylece 2014-2015 yıllarındaki Tetrad (Dörtlü) serisi tamamlanmış olacak.

kanli-ay-tutulmasi1.20150404151625.jpg

KANLI AY TUTULMASI DEPREMİ TETİKLER Mİ?

Ayın dolunay haline geçtiğinde manyetik alanların her zamankinden daha fazla etkileneceğini söyleyen astrologlar, deprem gibi doğal afetlerin de bu manyetik değişimden etkilenebileceğini belirtiyorlar.

kanli-ay-tutulmasi-2.20150404151646.jpg
 
ASTROLOGLAR KANLI AY TUTULMASI İÇİN NE DİYOR?

Astrologlara göre, kanlı ay tutulmasının agresif bir enerji açığa çıkartması bekliyor. Hürriyet'in haberinde yer alan astroloji yorumlarına göre, bugün gerçekleşen tutulma için astrologlar  “Sakin olun” uyarısı yapıyor. Hürriyet'te yer alan astroloji yorumlarına göre, burçlar bakın ay tutulmasından nasıl etkilenecek:

ay-tutulmasi-burclar.jpg

İŞTE AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ: 

KOÇ: 

Koç burcunun ilişkiler evini etkileyecek Ay tutulması partnerlerinizle ilgili konuları ön plana çıkaracak. İlişkiniz hakkında oturup düşünmeye başlayacak ve mevcut ilişkinizde bir dönüm noktasına girebileceksiniz. Tutulma aile büyükleriyle ilgili sağlık sorunlarını da gündeme getirebilir.

BOĞA:

Boğa burçları işleriyle ilgi radikal kararlar alabilirler ya da çalıştıkları yerlerde değişikliklerle karşılaşabilirler. Tutulma sağlık sorunlarınıza da dikkat çekiyor. Kronik rahatsızlıklarınız tekrar gündeme gelebilir yada ufak kazalara açık hale gelebilirsiniz. Kadınlarla olan gerginliklere de dikkat edin.

İKİZLER:

Tutulma sizi olumlu olarak etkileyecek. Uzun süredir yaşadığınız sıkıntıların sonuna gelebilirsiniz. Aşk evinizde meydana gelen tutulma hayatınıza aniden aşk getirebilir ve özel biriyle tanışabilirsiniz. Kanlı Ay tutulması bir çok İkizlere yaratıcılık ve ilham verecek.

YENGEÇ:

Kanlı Ay tutulması Yengeçleri aileleriyle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya getirebilir. Ailenize daha fazla zaman ayırabilir ve onların sorunlarını çözmek için uğraşabilirsiniz. Aile ve iş hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak için ideal…

ASLAN:

Tutulma, Aslanların maddi evlerini etkileyecek. Özellikle tanıdık vasıtası ile para kazanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kaçırdığınız fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. İş ya da komşuluk ilişkiniz olan kişilerle gerginlikler olabilir; tartışmaları gereksiz yere uzatmamalı ve gergin ortamlardan uzaklaşmalısınız.

BAŞAK:

Başaklar için uzun süredir yaşadıkları maddi sıkıntıların sonu geliyor. İş ve kariyer anlamında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak karşınıza çıkan fırsatları detaylı bir şekilde araştırmayı unutmayın. Aşık olduğunuz insanın değişen tavırları bu dönemde sizleri şaşırtabilir.

TERAZİ:

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaptığınız girişimler ya da aldığınız kararlar 4 Nisan tutulması ile somut bir hale gelebilir ve sonuç alabilirsiniz. Sizin burcunuzda gerçekleşen tutulma ‘değişim’ vaktinin geldiğini haber veriyor. Daha önceden görmezden geldiğiniz problemlerle yeniden karşılabilirsiniz. Ancak, bu sefer sorunları çözmek zorunda kalacaksınız. Aşkta ise şans sizden yana olacak.

AKREP:

2014’ün Ekim ayında yaşanan kanlı Ay tutulmasından en çok etkilenen burçlardan biri Akreplerdi. Tutulma, o zamandan beri yaşanan sorunların bitiş ve tamamlanma aşamasına geldiğini haber veriyor. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız kişilere dikkat etmeniz ve gereksiz tartışmalardan uzak durmanız yerinde olur. Sağlık sorunu olan Akrepler ilaçlarını ve tedavilerini aksatmamalı…

YAY:

Kanlı Ay tutulması Yayların yakın çevresiyle ilişkilerini ön plana çıkartacak. Yakın arkadaşlarla aranızda tatsızlıklar olabilir. Bu dönemde çevreniz tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilir ve ortamdan uzaklaşma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Tutulma Yayların kariyer anlamında hiç beklemedikleri fırsatlarla karşılaşabileceğini gösteriyor.

OĞLAK:

Ay tutulması kariyer evinize işaret ediyor. İşinizle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Aslında Oğlakların kariyer anlamında uzun zamandır ektiklerini biçeceklerini söylemek mümkün. Yeni iş teklifleri ya da bulunduğunuz konumdan daha farklı bir yere geçiş yapabilirsiniz. Otorite sahibi kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

KOVA:

Tutulma; uzak yerler, yabancı ülkeler ve eğitim ile ilgili konulara işaret ediyor. Farklı bir şehirde çalışmaya başlamayı düşünebilir ya da uzak yerlerden gelen kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Yine uzaklarla ilgili beklediğiniz haberleri duyabilirsiniz.

BALIK:

Tutulma size yeni bir aşk getirebilir. Çevrenizde fark edilmeye başlayacaksınız. Ay tutulmasıyla finansal konularla ilgili sorunlara da eğilebilirsiniz. Borç ve ödemeler, maddi anlamda sorumluluklar gündeminizde olacak.