BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.395,51
HABER /  SPOR

Kanaryada ilk hedef Ferreira

Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, dış transferin ilk hedefini belirledi, İsveç'in gol kralına göz dikti...

Abone ol

Fenerbahçe’de teknik direktör Zico, dış transferin ilk hedefini belirledi.
     
Teknik direktör Zico'nun, İsveç'te geçen sezon gol kralı olan Brezilyalı oyuncuyu istemesi üzerine, Fenerbahçeli yöneticiler harekete geçti.
     
     Hamburg da istiyor

Önümüzdeki sezon için Avrupa’da başarıyı hedefleyen Fenerbahçe’de teknik direktör Zico hedefi belirledi. İsveç’te gol kralı olan Kalmar takımının Brezilyalı forveti Ferreira’yı Zico’nun istemesi üzerine harekete geçen Fenerbahçe Yönetimi’nin görüşmelere başladığı öğrenildi. Geçen sezon 23 maçta 15 gol atan futbolcu için Alman takımlarından Hamburg’un da devrede olduğu ve bonservis için 4 milyon euro teklif ettiği belirtildi.
     
     Son vuruşları iyi
 
Sözleşmesi süren oyuncuya pek sıcak bakmayan Fenerbahçe Yönetimi’nin tanınmamış bir isme bonservis bedeli ödemek istemediği de iddia edilirken, Zico’nun Ferreira konusunda ısrarcı olması üzerine genç futbolcu için tetikte beklendiği bildirildi. Brezilyalı futbolcunun seri, performansının yüksek olması ve son vuruşlarda oldukça yüksek oranda başarı sağlaması nedeniyle Zico’nun alternatifleri arasında olduğu ifade edildi.
      
     Kimdir

Ari Da Silva Ferreira 1985 doğumlu. 2009’a kadar kulübü Kalmar ile sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncu, geçen sezon takımı ligi 41 puanla 5. sırada tamamlarken, 23 maçta attığı 15 golle İsveç Ligi’nde gol kralı oldu. Ferreira’nın bonservisi, bu konudaki internet sitelerinde 1 milyon 750 bin Euro olarak gösteriliyor.
     
Cüneyt KARAKAYA / Fanatik