BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.400,33
HABER /  SPOR

Fenerbahçe oyunu bitirdi

Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy'e akın etti.Saraçoğlu bayraklarla süslendi. VİP tribününde ilginç bir pankart dikkat çekti

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'nin, şampiyonluk kupasını alacağı Ankaragücü maçı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda süslemeler yapıldı.

Bir çok maçta kartonlarla oluşturulan yazılarla farklı mesajlar verilen Maraton VIP tribününde, bu kez de sarı kartonlarla İngilizce olarak ''Game Over!'' ''Oyun bitti'' azıldı. 

TÜRK BAYRAĞIYLA DONATILDI
Maraton ve kale arkası tribün çatılarına üç adet Türk bayrağı ve bütün tribünlerin çatılarına çok sayıda Fenerbahçe bayrağı asılırken, maraton tribünü ile Fenerium tribünü çatı sistemleri arasında sarı-lacivert renkte küçük bayrakların dizili olduğu ipler çekildi.

Maraton ve Fenerium tribün çatısına ayrıca sarı ve lacivert renklerden oluşan balonlar asıldı. Tribünlere giren taraftarlara ise kapılarda, üzerinde 100. yıl kadrosunun fotoğrafı ve Fenerbahçe ile ilgili bilgilerin yer aldığı ''şak şak''lar dağıtıldı.

Statta maç saatini bekleyen taraftarların ellerindeki şakşaklar ile çıkardıkları seslere, yapılan tezahüratlar ve stat hoparlörlerinden çalınan müzikler eşlik ediyor.