BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,72
ALTIN 2.434,36
HABER /  GÜNCEL

Kan davalısına 19 kurşun saydırdı

Kan davalısıyla göz göze geldi, kaçmaya başladı. Bir lokantaya sığındı ama yetmedi. Tam 19 kurşunla hayatını kaybetti.

Abone ol

Şanlıurfa'da kan davalı olan bir kişi, lokanta içersinde hasmını kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

Bölgede bir trafik kazası için bulunan polis, silah sesi üzerine gittiği olay yerinde cinayet sanığını kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, kamyonculuk yaptığı öğrenilen Mehmet Demir (37) sabah evinden çıkarak Akçakale yolu üzerindeki buğday borsasına gitti.

Burada yük taşımak için iş yerlerini dolaşan Mehmet Demir, karşılaştığı kan davalı olduğu hasımı Mehmet Ali K.'nin silahına sarılması üzerine kaçamaya başladı.

Hasmının peşinden koşması üzerine Mehmet Demir sığınmak için buğday borsasında bir dönerciye girdi. Mehmet Ali K., kovalayarak dönercide yakaladığı kan davalısı Mehmet Demir'e 9 mm çapındaki ruhsatsız
tabanca ile 2 şarjör kurşun yağdırdı. Mehmet Demir, vücuduna isabet eden çok sayıda mermi ile yaralandı. Yaralı şahıs Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Bu arada, olay yerine yaklaşık 30 metre uzaklıkta bulunan bir trafik kazası için giden polis, silah sesi üzerine gittiği dönerci dükkanında cinayet zanlısı Mehmet Ali K.'yi olayda kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 19 adet boş kovan ele geçirdi.
Gözaltına alınarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen Mehmet Ali K.'nin cinayeti kan davası yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.