BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,93
HABER /  GÜNCEL

Kampüste cinayet işlendi

Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada kan döküldü.

Abone ol

Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Manavgat Meslek Yüksekokulundaki iki öğrenci grubu arasında üç ay önce voleybol topu ve kız arkadaş yüzünden çıkan tartışma, hafta sonu gerçekleştirilen mezuniyet balosunda yeniden başladı. Davetli olmadıkları halde baloya geldikleri bildirilen bir grup öğrenci, 3 son sınıf öğrencisini darp
etti.

Bu olayın ardından Aşağıhisar Mahallesi'ndeki bir çay bahçesi civarında karşılaşan öğrencilerden Muhasebe Bölümü son sınıf öğrencileri Mehmet Yılmaz ve A.A. tartışmayı kapatmak için, yanlarındaki H.E.D. ile Bilgisayar Programcılığı birinci sınıf öğrencisi Y.T. ve arkadaşı M.Ö'nün bulunduğu masaya gittiler. Tekrar tartışmaya başlayan öğrencilerden M.Ö ve Y.T, bıçakla Mehmet Yılmaz, A.A. ve H.E.D'yi yaraladılar.

Kalbinden bıçaklanan 23 yaşındaki Mehmet Yılmaz hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan Y.T. ile aynı masada oturdukları iddia edilen
Manavgat Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı birinci sınıf
öğrencileri A.F. ve S.A, polis tarafından yakalandı. Olaya karıştığı
iddia edilen M.Ö'nün aranmasına ise devam ediliyor. Manavgat Devlet Hastanesine giderek yaraları öğrencileri ziyaret eden Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Prof. Dr. Erdoğan, ''Çok üzücü bir olay. Gençlerin bir süre önce kendi aralarında yaptıkları tartışma husumete dönüşmüş. Oysa birkaç gün önce çok eğlenceli bir balo geçirdik. İlk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşarken önceki akşam meydana gelen bu olayla büyük bir şok yaşadık'' diye konuştu.
Kalbinden aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybeden Muhasebe Bölümü son sınıf öğrencisi Mehmet Yılmaz'ın cenazesinin, Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.