BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.403,25
HABER /  POLİTİKA

Kamer Genç koltuğa oturdu

Kamer Genç niyeti bozmuştu. Kafasına koymuştu yapacaktı. İlk hamlede engellendi ama sonra...

Abone ol İNTERNETHABER
ZÜBEYİR KINDIRA

ANKARA/ Siyasetin renkli ismi Kamer Genç yine sıradışı bir eylem ile gündeme oturdu.

Genel Kurul'daki çalışmalar sırasında kabine sıralarına bakan Genç, kimseyi göremeyince eylem kararını aldı. Bunu ilan etmekte de sakınca görmedi. Çıkıp dedi ki; "Bakanlar kurulu sıralası boş kaldığı taktirde gidip başbakanın koltuğuna oturacağım".

Tam buna niyetlenmişti ki tesadüf o sırada Nimet Çubukçu geldi. Kabineden bir kişi sıralara oturunca Kamer Genç'in bu ilginç eylemi suya düştü.

Ama Genç sabırlıydı... Akşam üstü kabine sıralarındaki tek isim olan Nimet Çubukçu da genel kurul salonundan ayrıldı. İşte tam o anı bekleyen Kamer Genç, yerinden kalktı ve gidip gözüne kestirdiği o koltuğa oturdu. Yani başbakanın yerine...

Kamer Genç'in bu sıradışı eylemini fark eden AK Partililer önce küçük bir şaşkınlık yaşadı. Sonra da hemen tepkilerini koydular. AK Partili sıralardan sesler yükselmeye başlayınca Kamer Genç koltuktan kalktı ve yerine döndü.

Ama yapacağını yapmıştı. İstediği hükümetin Genel Kurul'daki çalışmalara olan ilgisizliğini ortaya koymaktı. Bunu da çok iyi başardı. Ve alkışı da hak etti ne dersiniz!