BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Vefalı başkan Erhan Erol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol kendisini ziyaret eden okul öğrencilerini de ihmal etmiyor.

Abone ol

Her ay en az 10 okulun öğrencilerinin ziyaret edip röportaj yaptığı Erol’un dünkü konuklarının ayrı bir anlamı vardı. Dr. Erhan Erol’un birçok anısının bulunduğu belki de kendisini bugünlere getiren eğitim yuvası Vefa Poyraz Lisesi öğrencileri röportaj yapmak üzere kendisini ziyaret etmişlerdi.

Öğrencilere okuldaki anılarını anlatan Dr. Erhan Erol’un özellikle döneminde eğitim aldığı Fizik ve Kimya öğretmeni ile anlattığı anıları herkes neşe içinde dinledi. Ziyaret sırasında öğrencilerin röportaj sorularını da yanıtlayan Dr. Erhan Erol, Vefa Poyraz Lisesi’nin ilçenin sembol okullarından biri olduğunu vurgulayarak, “Ancak bu okula gerekli önem verilmiyor. İlçemizde bu okuldan yetişmiş ekonomik durumu iyi vatandaşlarımız aralarında iyi bir dayanışma gerçekleştirmeleri lazım. Ben belediye başkanı olarak tüm okullara aynı mesafede gerekli yardımları yapıyorum. Ancak bu okulla ilgili böyle bir dayanışma gerçekleştiğinde bende yerimi alırım’’dedi.

Gençlere ve çocukların geleceğiyle ilgili yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bugüne kadar eğitime yaptıkları 20 trilyon liralık yardımın önümüzdeki dönemde artarak süreceğini belirtti.

Havuzbaşı İlköğretim Okulu’da ziyaret etti.

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol daha sonra Havuzbaşı İlköğretim Okulu ve aile birliği yöneticilerini kabul etti. Okulda çıkarılan derginin sorularını yanıtlayan Dr. Erhan Erol öğrencilere düşünmeden öğrenenlerin başarılı olamayacağı konusunda öğüt verdi.