BIST 10.099
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,83
HABER /  SPOR

Kalsaydım başarılı olurdum

Gökhan Emreciksin Kayserispor'da altın çağını yaşıyor. Başarılı futbolcu kısa süren Fenerbahçe macerasına da değindi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig lideri Kayserispor'un başarılı futbolcusu Gökhan Emreciksin, "Fenerbahçe'de kalsaydım başarılı olurdum" dedi.

Kayserisporlu futbolcu Gökhan Emreciksin, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel programına yaptığı açıklamada sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Şans verilmedi

Luis Aragones döneminde Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan ve daha çok özel yaşantısıyla gündeme gelen Gökhan, “Aragones bana şans vermedi. Yöneticiler git deyince diretmedim. Kalsaydım başarılı olurdum” dedi.

Benim de yanlışlarım oldu

Gökhan, "benim de yanlışlarım oldu ama kırgın değilim. Gittiğim iyi oldu. Kayserispor’da iyi futbol oynuyorum, ama Fenerbahçe’de kalsaydım orada da iyi futbol oynayacağıma inanıyordum" şeklinde konuştu.

Kayserispor'un başarısının altında takımdaki arkadaşlık ortamının yattığını belirten Gökhan, "önemli lig sonundaki liderlik. Sezon başında böyle bir hedefimiz yoktu ancak şimdiki hedefimiz sezon sonunda da şimdi bulunduğumuz yerde olmak" diye konuştu.

"Mutlu olduğunuz kulüp, büyük kulüptür"

"Artık benim için büyük takım küçük takım yok" diyen Gökhan Emreciksin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Mutlu olduğum yer benim için büyük takımdır. Kayserispor’da mutluyum. Tek hedefim Kayserispor’da başarılı olmak. Dört yıllık sözleşmem var. Tolunay Kafkas beni uzun süredir izliyordu. Daha önce de istemişti beni.

"A milli takıma Beyaz Rusya maçında çağrıldım. Bu duygu çok büyük, önemli bir duygu. Tüm Türk futbolcularının olmak istediği bir yer. Ben de performansımı sürdürebilirsem milli takıma seçilebilirim.