BIST 10.555
DOLAR 32,25
EURO 35,00
ALTIN 2.477,28
HABER /  GÜNCEL

Boşanma davası kardeşten etti!

Boşanma davası nedeniyle damatlarıyla aralarında bir tartışma çıkmıştı. Olayın sonu kanlı bitti.

Abone ol

Trabzon'da, boşanma davası yüzünden yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgaya ilişkin, 2'si tutuklu 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu müşteki-sanıklar Kadir Tellioğlu ve kardeşi Metin Tellioğlu, ölen Sami Uğur'un babası olan ve tutuksuz yargılanan müşteki-sanık Sami Uğur, taraf avukatları ve bazı tanıklar katıldı. Tutuklu sanıkların kardeşi olan mağdur Murat Tellioğlu ve Sami Uğur'un eşi, müşteki Gülpaşa Uğur da duruşmada hazır bulundu.

Kimlik tespitinin ardından Kadir Tellioğlu'nun ve Sami Uğur'un ifadeleri alındı. Bazı tanıkları da dinleyen Mahkeme Heyeti, Metin Tellioğlu'nu, isnat edilen suç ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak tahliye etti. Heyet, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ-

İsmail Uğur ve babası Sami Uğur ile evlerinin önüne gelen damadı Kadir Tellioğlu ve damadının kardeşi Metin Tellioğlu arasında, 8 Martta silahlı kavga çıkmıştı.

Olayda, tabanca ile vurularak yaralanan İsmail Uğur, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde hayatını kaybetmişti.