BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,86
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 19.yeni bölüm fragmanı Ali Asaf iki kadın arasında!

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı 19.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi uyandıran Kalp Atışı yeni bölümde neler yaşanacak? Kalp Atışı 19.yeni bölüm ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı 19.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Kalp Atışı 19.bölümde Eylül, Ali Asaf'a kendini anlatamadığını düşünüyor. Gelin hep birlikte yeni bölüme bakalım.

Kalp Atışı 19. yeni bölümünde Eylül aşkı için savaşmaya devam edecek. Kalp Atışı yeni bölümde Nazlı, Ali Asaf'tan ne saklıyor? Show Tv'nin sevilen dizisi Kalp Atışı'nın yeni bölümü heyecan dolu...

Yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. Nazlı’nın “Onu kurtar” dediği ve Ali Asaf’ın ellerine bıraktığı kimin hayatıdır? O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır.