BIST 10.245
DOLAR 32,24
EURO 34,68
ALTIN 2.402,30
HABER /  SPOR

Kalli futbolu beğenmedi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, kötü oyundan şikayetçi

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, uzun süre 1-0 giden maçı kazandıkları için memnun olduğunu belirterek, "Böyle bir ortamda maç her an dönebilir, biz de kaybedebilirdik" dedi.

Feldkamp, maçtan sonra bugün gol atamayan forvet oyuncuları Hakan ve Ümit ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Maç her an dönebilirdi. Bugün gol yemeden galip geldik. Bunda 13-14 kişinin büyük payı var. Onların sayesinde galip geldik" dedi.

Alman teknik adam, seyircisiz ve atmosfersiz bir maçı gol yemeden kazanıp, böyle bir mücadele yapmanın takım için çok önemli ve güzel olduğunu söyledi.

Perşembe günü oynayacakları Avrupa kupası maçında, belki de seyircili olduğu için şaşırıp iyi oynamayabileceklerini belirten Feldkamp, "Çünkü, seyircisiz oynamaya alıştık" dedi.

Hakan: Kaleyi tutturmak önemli

Hakan Şükür maçla ilgili değerlendirmesinde iki gol pozisyonunda başarılı olamadığını belirterek, "Şanssızlık da var, ama çerçeveyi tutturmak gerekiyor. Daha iyi vurabilirdim" dedi.

Ümit: orta sınıf gelmesin!

Forvet arayışlarının kendilerini rahatsız edip etmediği yöndeki soruya Ümit Karan, "Kaliteli futbolcuya kapımız açık, orta sınıf oyuncu Türkiye'de çok var" diye yanıt verdi.