BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.442,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kaleiçi Çarşısı bayramda açık olacak

Denizli'nin tarihi alışveriş merkezi olan Kaleiçi Çarşısı, Ramazan Bayramı'na kadar akşamları da açık olacak.

Abone ol

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, yaptığı yazılı açıklamada Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, Denizli'de her zaman olduğu gibi alışveriş yoğunluğu görülmeye başlandığını belirtti.

Özer, "Gelenek haline gelen bayram alışverişi, hem ihtiyaçların karşılanmasını sağlamakta hem de Denizli'de satış yapan mağazalarımız tüketicilere en iyi ürün ve fiyatlarla hizmet sunmaktadırlar. Bu da doğal olarak alışverişe hareketlilik getirmektedir. Bu yoğun günlerde alışveriş merkezleri ve Delikliçınar esnafında uzun süreden beri var olan akşamları da işyerini açma uygulaması, artık tarihi alışveriş mekanlarını oluşturan Bayramyeri, Kaleiçi Çarşısı ve civarındaki esnaf tarafından da başlatıldı" dedi.

Bu uygulama sayesinde vatandaşların gündüz çeşitli nedenlerden dolayı fırsat bulamadığı alışverişini rahatlıkla akşam yapabileceğini belirten Özer, "Hem gündüz, hem de akşam alışveriş yapılması sayesinde de esnaf müşterilerine daha kaliteli hizmet sunabilecekler. Vatandaşlarını bu imkanlardan faydalanmaya davet ediyoruz" dedi.