BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,71
ALTIN 2.407,25
HABER /  GÜNCEL

Kaldığı otelde ziyaret edildi

Bodrum’a Türkçe konuşan ülkeler zirvesi toplantısı için gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk kaldığı ot...

Abone ol

Bodrum’a Türkçe konuşan ülkeler zirvesi toplantısı için gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk kaldığı otelde ziyaret etti.
Beraberinde il yönetimi kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Enerji Bakanı Taner yıldız ve Turizm Bakanı Ömer Dinçer’in de bulunduğu öğrenildi. AK Parti İl Başkanı Öztürk, Cumhurbaşkanı Gül’e Muğla turizmi hakkında bilgi verirken, Marmaris Okluk koyunda bulunan ve dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Yazlık konutunun yaz sezonlarında Cumhurbaşkanları tarafından kullanılmasını, bu yaz sezonunda kendisinin de Okluk koyunu gelmesi yönünde ricada bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasi yaşantısında Muğla’nın önemli bir yeri bulunduğunu, o dönem siyaset yaptığı partinin Muğla Koordinatörü olarak görev aldığı için sık sık Muğla’ya geldiğini açıkladı.
(İHA)