BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.384,49
HABER /  MEDYA

Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölüm Zeliş gidiyor

Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölümde işler karışıyor. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümde yaşanan olaylardan sonra Zeliş boşanıyor, Mustafa isyan ediyor.

Abone ol

Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölüm fragmanları yayınlandı. Kalbim Ege'de Kaldı 11. böümde işler bu akşam karışacak. Yaşanan olaylardan sonra Zeliş, boşanma kararı alır ve bu durumu Mustafa'ya söyler. Mustafa ise ne yağacağınızı bilemez ve Zeliş2i kararından çevirmek içinb elinden geleni yapar. Peki mustafa bu kararında başarılı olacak mı? Kalbim Ege'de Kaldı 11. bölüm bu akşam ekranlara gelecek.

kalbim-ege-de-kaldi-11-bolumde-zelis-bosaniyor-izle-6007172.jpeg

10.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 
 Kalbim Ege'de Kaldı yayınlanan 10. bölümüyle yine akıllarda soru işareti bıraktı.
 
Tekne yangınından sonra ortadan kaybolan ve bir adada ortaya çıkan Yaman, Musta ve Zeliş sonunda ailelerine kavuşuyor. Ümitlerini kesen aileler onlara kavuşmanın etkisiyle köyde adeta bayram havası esmeye başlıyor.
 
Yaman'ın son zamanlardaki davranışlarından şüphelenen Mustafa ise otele geldiğinde Yaman'ın annesiyle konuşmasının bir kısmına şahit oluyor. Mustafa, Yaman'ın köylüye oynayacağı oyunu seziyor mu? Şüphelerinde haklı çıkacak mı? Bunu öğrenen Zeliş nasıl bir duruş sergiyecek?