BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kahta'da futbol turnuvası heyecanı

Adıyaman Kahta'da kurum çalışanları arasında dostul ve kardeşlik duygusunu geliştirmek amacıyla Kaymakamlığın başlattığı turnuva heyecanı sürüyor

Abone ol

Orhan KARAKAŞ
ADIYAMAN

Kâhta İlçesindeki kurum çalışanları arasında dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık ruhunu canlandırmak ve çalışanların çalışma ortamının stresinden uzaklaştırıp spor yaparak eğlenmelerine olanak sağlamak amacıyla son gerçekleştirilmekte olan Futbol Turnuvası birinci hafta karşılaşmaları gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası 02 Nisan 2010 Cuma günü Hacıbey İÖO/Belenli İÖO ile Muhtarlar arasında gerçekleştirilen futbol maçı ile start aldı.

Futbol Turnuvası açılış törenine katılan Kahta Kaymakamı Coşkun AÇIK, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI, İlçe Jandarma Komutanı Yasin BERÇİN, İlçe Emniyet Müdürü Bülent ERKAN, Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile kamu kurum ve kurumlarında görevli personel çok sayıda vatandaş açılış karşılaşmasını izledi.

Açılış maçı öncesinde konuşma yapan Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Sırrı İnan, “Düzenlenen futbol turnuvasına 30 takımımız, 6 grupta, katılmakta olup, müsabakalar 02 Nisan -05 Mayıs 2010 tarihleri arasında lig usulüne göre oynanacaktır. Grup maçlarında birinci olan takımlar direkt, gruplarda en iyi iki tane takımımızda çeyrek finalden itibaren eleme usulüne göre mücadele edeceklerdir" dedi.

Kaymakam Açık konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kahta Kaymakamlığı Kurumlararası Futbol turnuvasının, başarılı geçmesini diliyorum, Futbol; kardeşçe yapılan, birlikte ter akıtılan, takım ve ekip ruhunun yaşatıldığı, dayanışmanın ve paylaşmanın yaşandığı bir spordur. Takımlarımızdan kardeşlik ruhu içerisinde karşılaşmalar sergilemelerini bekliyoruz” dedi.