BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kafasını öyle bir yere soktu ki

Fazla merak gerçekten öldürüyordu. Arızalanan otobüse yaklaşan yolcu kafayı olmayacak yere soktu.

Abone ol

Çamurlukla lastik arasından çalışmakta olan ustayı izleyen meraklı yolcunun kafası otobüsün körüklerinin patlaması sonucu lastikle kaporta arasına sıkıştı.

İstanbul'dan Ardahan'a seyahat eden özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, denge kolunun kırılması sonucu oto tamircisine götürüldü.

Erzurum oto sanayi civarlarında arızalanan aracın tamir edilebilmesi için çağrılan usta hemen işe koyuldu. Bu sırada yolcuların otobüsün çevresinden ayrılmaları istendi. Buna rağmen tamirci çalışırken Atanur A. (45) isimli bir vatandaş kafasını lastikle kaporta arasına sokarak ustanın çalışmasını takip etmeye başladı.

Lastikle kaporta arasına kafayı uzattı

Tam bu sırada otobüsün süsbansiyon körüğünün patlaması ile meraklı vatandaşın kafası lastik ve kaporta arasına sıkıştı. Ustanın olay yerinde olması ise Atanur A.'nın hayatının kurtulmasını sağladı.

Araç krikoyla kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların yardıma koşması sonucu krikoyla kaldırılan araç ile lastik arasından kurtarılan vatandaş Palandöken Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Atanur A.'nın yüzünde yanıkların oluşurken burnu çatladı. Atanur A.'nın ilk müdahalenin ardından Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceği ve burada burnuna plastik cerrahi uygulanacağı öğrenildi.

Öte yandan otobüs yolcuları yaklaşık 5 saate yakın yeni bir otobüs beklediklerini belirterek mağdur edildiklerini ifade etti.

Otobüs firmasının yeni bir otobüs tahsis etmediği ve yolcuların kendi imkânları ile gitmelerini istediği ileri sürülürken, uzun süren tartışmanın ardından özel bir araç çağrılarak kimi yolcular gönderilirken diğer yolcular yeni bir araç beklemek zorunda kaldı.