BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,68
ALTIN 2.419,77
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Kadroya geçen taşeron işçi listesi - Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü

Taşeron işçi kadro sonuçları gelmeye başladı. Konya ve Antalya'dan sonra bir kadro haberi de Kocaeli'nden geldi. 12 Ocak tarihinde biten taşerona kadro başvurularında Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı. Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 141 taşeron işçinin başvurusu kabul edildi. İşte Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nde kadroya geçen taşeron işçilerin listesi.

Abone ol

Milyonlarca adayın başvurduğu taşerona kadroda sona gelindi. Takvimin açıklanmasıyla birlikte taşeron kadro sonuçları da belli olmaya başladı. Konya ve Antalya'dan sonra Kocaeli'nde de kadroya geçen taşeron işçiler belli oldu. 

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan listeye göre, 141 taşeron işçinin kadro kabul başvurusu kabul edildi. İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ve liste şöyle:  "696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. Maddesi ve 01.01.2018 tarihli ve 30288 sayılı Resmi Gazetede Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24 üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar tebliğine istinaden Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde görev yapmakta olan ve 02.01.2018 ile 11.01.2018 tarihleri arasında sürekli işçi kadrosuna geçiş için başvuran ve başvurusu kabul edilen personel listesi ektedir."

İŞTE BAŞVURUSU KABUL EDİLEN İSİMLERİN LİSTESİ

Taşeron kadro listesi duyurular ilan edilme ve sınav takvimi