BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Afyon-Konya yol durumu kar başları 25 Ocak

Afyon-Konya yol durumu nasıl kar yağışı başladı. Afyon'da yer yer etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Özellikle yüksek kesimlerde fırtınanın da etkisi ile artan kar yağışı yola çıkacak sürücülere Konya-Afyon yol durumu nasıl, kar yağışı yolları kapatacak mı sorusunun akıllara getiriyor. 25 Ocak Afyon Konya yol durumu son durum

Abone ol

AFYON-KONYA yol durumu nasıl kar başladı mı? Meteoroloji son tahminlerine göre Afyon'da yer yer etkili olan kar yağışı gün içinde devam edecek. Yüksek yerlerde fırtınanın da etkili ile daha sert hissedilen kar kağışı sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Sabah saatlerinde buzlanma görülen Konya-Afyon yolunda tipinin etkisi ile kaza meydana geldi. Kaza yolun kapanmasına neden oldu. 

KONYA AFYON YOLUNDA KAZA:Konya'da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralılara yardım amacıyla duran otomobilin içinde bulunan Eslem Sena Uyanık (5), bir başka aracın çarpması sonucu camdan fırlayarak yaşamını yitirdi. Kazada diğer araçlardaki 18 kişi de yaralandı.

İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL:İSTANBUL Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Buna göre, iptal İDO seferler şöyle: 07.00 Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot, 07.45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü, 07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü , 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlut-Yenikapı-Kadiköy Deniz Otobüsü, 09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü,10.30 Bursa-Yenikapı-Kadiköy Deniz Otobüsü

BUDO sefer iptalleri ise şöyle: 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü Sirkeci), 07.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece), 08.30 İstanbul (Eminön üSirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü Sirkeci), 09.00 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü Sirkeci), 09.30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)

Rüzgarın; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu’nun batısında kuzey yönlerden Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına (50-70 km/sa) şeklinde, Güney Ege ve Batı Akdeniz’de Fırtına ve zaman zaman Kuvvetli Fırtına (50-70 km/sa zaman zaman 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BU İLLERE KAR ALARMI: Mardin çevrelerinde görülecek olan yağışların, bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın (Perşembe) il genelinde kuvvetli yağmur ve sağanak (30-60 kg/metrekare) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Karaman çevrelerinde görülecek olan kar yağışının gece saatlerinden sonra etkisini artırarak il genelinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden, başta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan karayolunda yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.