BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.434,97
HABER /  GÜNCEL

Kimdir bu palalı Sabri Gezi Parkı eylemlerinde ortaya çıkmıştı

Gezi parkı eylemleri sırasında protestoculara palasıyla saldırarak adından söz ettiren Palalı Sabri yani Sabri Çelebi kimdir aslen nereli kaç yaşında? Taksim'de bir barı olan palalı Sabri yeniden gündeme geldi. İstanbul Ortaköy'de taranan bir gece kulübünün sahibi olduğu iddia edilen Palalı Sabri ile ilgili güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

İSTANBUL'da 2013 yılında başlayan gezi parkı eylemleri sonrasında birçok tartışılan görüntü ortaya çıkmıştı. Onlardan biri de Taksim'de göstericilere palayla saldıran Palalı Sabri olmuştu. Herkesin o dönem konuştuğu isim geçtiğimiz aylarda silahlı saldırıya uğramıştı. Dün ise İstanbul'da taranan bir barın sahibi olduğu ortaya çıktı!

Sabri Çelebi, İstiklal'de biri bar, biri market iki işletmenin ortaklarından. Mardin asıllı olan Sabri Çelebi'nin daha önce oto hırsızlığı ve sevgilisini zorla alıkoyma ve silahla tehdit suçlamasıyla gözaltına alındığı belirlendi. Daha önce de iki kez hakkında narkotik büro tarafından işlem yapılan Sabri Çelebi'nin şu anda Fas uyruklu bir kadınla evli.

İnternet haber sitelerinde Çelebi, 30 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul'da hamile olan eşinin önünde polis tarafından dövüldüğü iddia edildi.

YARDIM İSTEMİŞTİ! Sabri Çelebi yaşadıklarının dehşet olduğunu söyleyip, yetkililerden yardım istedi. Olaylardan sonra Çelebi polislerden şikayetçi olurken, polisler de 'memura mukavemet' suçundan Çelebi'den şikayetçi olduğu öne sürülmüştü. 

Dün gece taranan barın sahibi Palalı Sabri mi?