BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  GÜNCEL

Bursa kar başladı son hava durumu

BURSA hava durumu kar tekrar başladı. Bursa'da dünden beri yer yer etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde tekrar başladı. Kar yağışının yarın etkisini azaltması bekleniyor. Kar yağışı haftasonuna doğru iyice azalacak. Hava sıcaklığı ise birkaç derece artacak. Hava durumu mgm.gov.tr adresinde saatlik olarak güncelleniyor.

Abone ol

BURSA hava durumu kar tekrar başladı meteoroloji son tahminleri güncelledi. Bursa'da dün başlayan kar yağışı sabah saatlerinde yer yer etkisini arttırarak devam ediyor. Bugün Bursa'da kar yağşı görülecek, yarın yani 26 Ocak Cuma günü ise kar yağışı etkisini azaltacak haftasonu Bursa'da sis ve puslu bir hava hakim olacak.

İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL:İSTANBUL Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. Buna göre, iptal İDO seferler şöyle: 07.00 Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot, 07.45 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü, 07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü , 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlut-Yenikapı-Kadiköy Deniz Otobüsü, 09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü,10.30 Bursa-Yenikapı-Kadiköy Deniz Otobüsü

BUDO sefer iptalleri ise şöyle: 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü Sirkeci), 07.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Büyükçekmece), 08.30 İstanbul (Eminön üSirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü Sirkeci), 09.00 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü Sirkeci), 09.30 İstanbul (Büyükçekmece) - Bursa (Mudanya)

Rüzgarın; yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu’nun batısında kuzey yönlerden Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına (50-70 km/sa) şeklinde, Güney Ege ve Batı Akdeniz’de Fırtına ve zaman zaman Kuvvetli Fırtına (50-70 km/sa zaman zaman 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BU İLLERE KAR ALARMI: Mardin çevrelerinde görülecek olan yağışların, bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın (Perşembe) il genelinde kuvvetli yağmur ve sağanak (30-60 kg/metrekare) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Karaman çevrelerinde görülecek olan kar yağışının gece saatlerinden sonra etkisini artırarak il genelinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden, başta İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan karayolunda yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.