BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.441,30
HABER /  GÜNCEL

Kadir İnanır öldürülemez mi?

Kuzey Rüzgarı'ndan ayrılması da olaylı oldu.. Beni öldürmeyin diye direnince...

Abone ol

"Kabadayı dizisi aşk dizisine döndü" diyerek diziden ayrılma kararı alan İnanır'ın ölüm sahnesi de olaylı oldu.

Kadir İnanır'ı sırtından vurduğu iddia edilen de dizinin yönetmeni. Öldürülmeyi kendine yakıştırmayan sanatçının  "Beni öldürmeyin, kaybedin" çağrısına Sinetel Filmcilik kulak tıkamış..  

Kadir İnanır'ın haberi ve onayı olmadan eklenen bir bölümle Ekber karakteri, Cahit tarafından kurşuna dizildi. Çünkü İnanır ölüm sahnesinde yoktu. Yerine bir dublör kullanılmış ve yüzü gösterilmemişti.

Gerçekten de Sahiden de Kadir İnanır'ı sırtından mı vurdular? Sabah'ın TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ tarafları konuşturdu. Kadir İnanır bakın konuyla ilgili neler söyledi:

"Tüm iddiaları yalandır. Senaryoda böyle bir sahne yoktu. Zaten bunu bana teklif etmeye cesaret edemezlerdi. Beni kimse sırtımdan vuramaz. Bence kendilerini sırtlarından vurdular. Ben şu anda yeni projelerimin hazırlığı içindeyim. Yolları açık olsun..."

Peki dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ne dedi? İşte cevabı:

"Kadir İnanır sanatına saygı duyulması gereken dev bir oyuncudur. Biz zaten bu sahnede ne onun yüzünü göstermek ne de onu kanlar içinde resmetmek niyetindeydik. Ama bu duyarlılığımızı bile reddedince başka çaremiz kalmadı."