BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18
HABER /  MEDYA

Kadın müşteriler bir ajanstan ne ister?

Kuartet Reklam Ajansı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırladığı kampanya ile denenmemişi yapıp, müşteri ajans ilişkilerine farklı bir açıdan bakıyor.

Abone ol

Markalar her yıl olduğu gibi, bu sene de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için birbirinden dikkat çeken reklam filmleri hazırlattılar. Özel günler için hazırlanan ve ürünler yerine marka kimliğini ön plana çıkaran işler, giderek birbirine benzemeye başlarken; farklılaşmayı başaranlar da oluyor.

Kuartet Reklam Ajansı da 8 Mart kampanyası ile farklılaşmayı başardı. “Kadınlar bir ajanstan ne ister?” sorusunu sorup yanıt olarak ilginç bir öneri getiriyor. Reklam ajansı ile müşterinin marka ve ürün bazlı kurdukları iletişiminin, bir süre sonra müşterinin aileden biri haline gelmesi ile sonuçlandığının farkında olan Kuartet, 8 Mart’a özel, müşterinin kişisel dertlerine de ortak olma önerisi yapıyor.

ÜCRETSİZ VE KOŞULSUZ; Kuartet, kadın müşterilerinin 8 Mart’ını kutlarken, “Bugüne kadar bizi, ajansımız içindeki profesyonel şapkamızla tanıdın. Markanı en iyi şekilde tanıtmak, mesajları doğru yere etkili biçimde aktarmak için bize geldin. Emeğini bizim enerjimizle birleştirdin. Halbuki senin hiç bilmediğin farklı yönlerimiz, marifetlerimiz de var. Şimdi bu özel günün hatırına, bireysel özelliklerimizden faydalanma şansın var.” diye sesleniyor.

“Ücretsiz ve koşulsuz” olduğunun altı çizilen ve müşterinin talebi ile sunulan “marifetler” de birbirinden farklı ve çarpıcı. Call Center’ların sonu gelmeyen ve çözüm alınamayan görüşmelerini kadın müşterisi için yapmaktan tutun da lafı gediğine oturtacak bir cevap maili yazmaya; Boğaz’da trafik tıkanıklığına aldırmadan motosiklet ile yapılacak sakin bir geziden tutun da sirtaki dersine; direk dansının inceliklerini öğrenmekten tutun da PlayStation’da ralli yaparken dereceye girmenin sırlarına kadar ajans çalışanlarının sahip olduğu pek çok yetenek 8 Mart’a özel kampanya çerçevesinde kadın müşterilerin hizmetine sunuluyor. Hatta ajansın maskotu haline gelen biri King Charles Cavalier, diğeri Newfoundland Landseercinsi iki köpek Üzüm ve Yogi de karşılıksız sevgileri ile bu kampanyaya katılıyorlar.

Müşteri ile reklam ajansı çalışanları arasındaki ilişkinin sadece profesyonel ve iş odaklı olmasına yönelik bir eleştiri getirmeyi hedefleyen kampanya ile Kuartet, birlikte geçirilen zamanın daha verimli olması için ajans ve müşteriyi de elinden gelen çabayı sarf etmeye çağırıyor.

KUARTET HAKKINDA; Kuartet; iletişim beklentilerine yaratıcı ve yenilikçi çözümler getirmek için çalışan, markaların şirketlerin en güçlü varlıkları olduğunu bilen ve buna göre hareket eden, 360 derece iletişime inanan, 25 yıla ulaşmış ama hala dinamik, heyecanlı ve işine tutkulu bir tam hizmet ajansıdır.

Kuartet’in amacı, müşterilerinin tüketicileriyle güçlü ve farklı bir bağ kurmasını sağlamaktır. Bunu oluşturmanın yolu da yaratıcılık ve samimiyet odaklı bir marka iletişimden geçer. Kuartet; bu felsefeyle müşterileri için yaratıcı, etkili, dikkat çekici ve sonuç odaklı işler üretir.