BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.428,14
HABER /  MEDYA

Kadın dizisi Bahar'ın oğlu Doruk Ali Semi Sefil kimdir?

Kadın dizisi Bahar'ın oğlu Doruk karakteri merak ediliyor. Peki Doruk karakterine hayat veren Ali Semi Sefil kimdir aslen nereli kaç yaşında? Kadın dizisi Doruk Ali Semi Sefil ailesi kim? Ali Semi Sefil ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Bir anne ve 2 küçük çocuğun hikayesinin anlatıldığı Kadın da Doruk karakterine hayat vere Ali Semi Sefil merak ediliyor. Gelin hep birlikte Ali Semi Sefil'e bakalım.

Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan yapımcılarının işbirliği ile hazırlanan ve Fox TV'de yayına başlayan Kadın dizisinin kadrosuna dahil oldu.  Güney Kore Yapımı "Woman" dizisinden uyarlama Kadın dizisinde yardımcı çocuk oyuncu olarak görev almaktadır.

Senaryosunun Hande Altaylı'nın hazırladığı ve yönetmen koltuğunda Merve Girgin'in olduğu "Kadın" dizisinde baş roldeki Bahar karakterini canlandıran Özge Özpiriçci'nin zeki ama hassa bir çocuğu olan Doruk Çeşmeli karakterini canlandırmaktadır.

PEKİ KİMDİR BU ALİ SEMİ SEFİL?

17 ocak 2013 tarihinden dünyaya gelen genç yetenek Ali Semi Sefil henüz 4 yaşında. Bu kadar küçük yaşta olmasına rağmen iyi performans gösteren Ali Semi Sefil instagram'da da sık sık fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor.