BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.424,24
HABER /  GÜNCEL

Rasim Ozan Kütahyalı nereli eşi kim Beyaz Tv'de ne dedi?

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir aslen nereli kaç yaşında? Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv'de Boşnaklar hakkında ne dedi, Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv'den kovuldu mu? Rasim Ozan Kütahyalı eşi özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Rasim Ozan Kütahyalı'nın hayatı merak ediliyor. Beyaz Tv'de söylediği sözler nedeniyle herkes tarafından tepkiyle karşılanan Rasim Ozan Kütahyalı'ya gelin yakından bakalım.

Gazeteci Nagehan Alçı ile evli olan Rasim Ozan Kütahyalı şu dönemde Sabah ve Takvim gazetesinde yazarlık yapıyor. Aynı zamanda Beyaz Tv'de spor programında yorumculuk yapan Kütahyalı, 30 Nisan 1981, İzmir'de doğdu. Okul hayatı İzmir'de geçen Rasim Ozan Kütahyalı,  İstanbul'da Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okudu ancak 2.sınıftan ayrılarak yarım bıraktı.

2 ÇOCUĞU VAR

Rasim Ozan Kütahyalı Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evli olup Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

RASİM OZAN KÜTAHYALI NE DEDİ?

Beyaz futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı'ya ilaçlı gazoz içirdiler. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak saksosu" olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın bu lafı ekran karşısındaki izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan Rasim Ozan'a tepki yağdı. Irkçı sözlerinden dolayı tepkiyle karşılaşan Rasim Ozan Kütahyalı o gün kısa süreliğine terk etti. Ozan daha sonra yayına kaldığı yerden devam etti.

BEYAZ TV'DEN KOVULDU

Ertem Şener dün canlı yayında yaptığı açıklamada kanalla ortak bir karar alarak Rasim Ozan Kütahyalı'nın işine son verildiğini duyurdu. 

Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de Şahan'dan bomba sözler

Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Şerefsiz oğlu şerefsiz