BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kadın dizisi 8.bölüm fragmanı Doruk'a ne oldu kim kaçırdı?

Kadın dizisi 8.bölüm fragmanı yayınlandı. 12 aralık 2017 salı günü ekrana gelecek olan Kadın dizisi 8.yeni bölüm fragmanında Doruk'un kaçırılma sahnesi damga vurdu. Peki Kadın 8.bölümde neler olacak Doruk bulunabilecek mi?

Abone ol

Fox Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da yine nefesler tutulacak. Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisinde yine nefesler tutulacak. İlgiyle izlenen dizinin fragmanında yaşananlar ise herkesi şoke etti.

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Enver, Sarp’ın telefonunun Şirin’de olduğunu öğrendi ve onu bir şekilde Bahar'a ulaştırmaya karar verdi. Son bölüm finalinde Sarp'ın telefonu eline geçen Bahar ilk yaşadığı şoku atlatamadan kendi telefonundan gelen haberle sarsıldı. Telefondaki sesin ne söylediğini merak eden izleyiciler için ilk tüyo Kadın dizisinin 8. bölüm fragmanıyla geldi. İşte yeni bölümden ilk görüntüler ve son bölümde yaşananlar!

DORUK KAÇIRILIYOR Kadın 8.bölüm fragmanını izlediğimiz zaman nefesler tutulacak. Çünkü biri Doruk'u götürüyor. Kendisini polis olarak tanıtan kişinin kim olduğunu henüz bilinmiyor. Gelin hep birlikte Kadın 8.bölüm fragmanını izleyelim.

Kadın 8. bölüm fragmanı