BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.413,03
HABER /  SPOR

Kadıköyde Zico istifa sesleri

Manisa ile berabere kaldığı maçtan sonra bir grup sarı-lacivertli taraftar, yönetime ve teknik direktör Zico'ya tepki gösterdi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de kendi sahasında Vestel Manisaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçtan sonra bir grup sarı-lacivertli taraftar, yönetime ve teknik direktör Zico'ya tepki gösterdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, maçın ardından stadı terkederken protokol tribünü çıkışında toplanan bir grup taraftar, yönetimi ve teknik direktör Zico'yu istifaya çağırdı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, ''Yönetim istifa, Zico istifa'' diye tezahürat yaparken, ''Yönetim, bu takım senin eserin'' şeklinde de tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlardan bazıları da kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

Bu arada, Fenerbahçeli yöneticiler ve futbolcuların morallerinin çok bozuk olduğu görülürken, maçtan sonra basın mensuplarına açıklama yapmadılar.

VESTEL MANİSASPORLU FUTBOLCULAR
Vestel Manisasporlu futbolculardan Şener Aşkaroğlu, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Son 15 dakika 1 puana yatmak için bayağı içeriye gömüldük ve Kadiköy'de puan aldık'' dedi.

Aşkaroğlu, teknik direktör değişikliğinin takıma iyi yansıdığını ifade ederek, ''Son 3 maçta çok iyi mücadele ediyoruz. Şu andaki çıkışımızı teknik direktörümüz Giray Bulak'a bağlayabiliriz. Bu durum bize yakışmıyor. Bundan sonraki maçlarda da iyi mücadele edip, ligi biterebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Okan Koç, Fenerbahçe'nin kazanması halinde şampiyonluğu yüzde 70 garantileyeceğine dikkati çekerek, ''Ancak bizim de puana ihtiyacımız vardı. Hafta içinde çalıştığımız sistemi iyi uyguladık ve 1 puan aldık'' dedi.