BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Bu sözler dostları küstürdü

Gülben Ergen, 10 yıllık dostu Armağan Çağlayan'a Stand Up şovunda sarfettiği sözler yüzünden çok kırıldı.

Abone ol

Aralarından su sızmayan Ergen ile Çağlayan şimdi küs. İkiliyi bu noktaya getiren olay ise Çağlayan'ın stand-up'ına Ergen'in doğumunu malzeme yapması oldu.

Dostlukları 10 yıl öncesine dayanan Gülben Ergen ile Armağan Çağlayan'ın arasına kara kedi girdi. İkili arasında sorun olduğu ise önceki akşam Çağlayan'ın Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelediği stand-up gösterisine Ergen'in 'geleceğim' dediği halde katılmaması sonrası ortaya çıktı. Gülben Ergen'in cephesinden son anda gelen açıklama "Atlas hastalandığı için Gülben Hanım katılamayacak" oldu. Ancak iddialar aksi yöndeydi.

ARMAĞAN'A KIRILDIM
Ergen'i küstüren ve Armağan Çağlayan ile dostluğunu zedeleyen olayın tohumları Çağlayan'ın iki ay önce başladığı gösterisinde atıldı. Stand-up'ında ünlü televizyoncunun doğumunu 'ti'ye alarak yaptığı esprilere alınan Gülben Ergen'in ortak dostlarına, "Böyle bir şey yapmasına gerek yoktu. Gerçekten çok kırıldım" dediği söyleniyor.

Ne söylemişti?
Gülben Ergen'in doğumuna bir tek Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri girmedi. Doğumda iki profesör, bir doğum koçu, bir akupunktur uzmanı, Mustafa Erdoğan, 'Sultans Of the Dans' Grubu ve fotoğrafçı Nihat Odabaşı vardı. Herkesi anlıyorum da Nihat Bey'in orada ne işi vardı? Bir tek onu çözmüş değilim.