BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadıköyde gençlik coşacak

Kadıköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 15-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği Gençlik Festivali ile kutluyor.

Abone ol

Üniversiteler arası spor karşılaşmaları, eğlenceli aktiviteler, ücretsiz konserler ve söyleşilerin yer alacağı etkinliğe 20 üniversite de destek veriyor.

Kadıköy Belediyesi’ne ait Kalamış Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek festival, 15 Mayıs cumartesi günü “Bir Kadın Bir Erkek” adlı skeçleriyle ekranların sevilen ikilisi Demet Evgar-Emre Karayel’in katılacağı söyleşi ile başlıyor. Ünlü Dj Suat Ateşdağlı, ile üniversitelerin amatör gruplarının sahne şovlarının sergileneceği ilk günün ücretsiz açılış konserini ise gençlerin sevdiği sanatçı Demir Demirkan veriyor.

16-17-18 Mayıs tarihlerinde çeşitli üniversite gruplarının gösterileri ile devam edecek olan Festivalde Spor Yorumcusu, ünlü futbolcu Rıdvan Dilmen ve Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, Gençlerle Buluşma toplantısına katılarak, söyleşi gerçekleştirecek. Tırmanma duvarı, canlı langırt, paintball gibi eğlenceli aktivitelerin de yapılacağı festivalin son gününde ise gençleri muhteşem bir havai fişek gösterisi bekliyor.

Turnavalar da şampiyon olan takımlara ödülleri ise Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katıldığı ünlü showman Yavuz Seçkin’in sunacağı törenle verilecek. Kadıköy Belediyesi Gençlik Festivali’nin finalinde gençlerin sevgilisi Nil Karaibrahimgil’in ücretsiz konseri var. Karaibrahimgil’in, ses ve ışık şovu altında vereceği muhteşem konser tüm gençlere ve kendini genç hisseden herkese açık.