BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arnavutköy elinizin altında!

Arnavutköy Belediyesi, internet sitesinde gerçekleştirdiği revizyonun sonrasında Kent Rehberi hizmetini devreye soktu.

Abone ol

Hızla gelişen teknolojik gelişmeler karşısında vatandaşlarına daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla hareket eden Arnavutköy Belediyesi, internet sitesinde yapmış olduğu revizyonun ardından Kent Rehberi hizmetini de devreye soktu.

Artık vatandaşlar belediyenin www.arnavutkoy.bel.tr isimli internet sitesine girdiğinde online işlemler menüsü altındaki kent rehberi haritasından Arnavutköy ilçe sınırlarını, mahalle sanırlarını cadde ve sokaklarını rahatlıkla görebilmenin yanında adres arama işlemi de yapabiliyor.

Bunların yanında bina bilgilerine de ulaşıp var olan bina fotoğraflarını da görüntüleyebiliyor. Ayrıca Kent Rehberi aracılığıyla istedikleri noktanın koordinatlarını öğrenebiliyor ve mesafe ölçümü yapabiliyor. Güncel Uydu fotoğrafı üzerine kurulan rehber, belediye birimleri ile entegre çalışıyor. İnternete bağlanabildiğiniz her yerden kullanabileceğiniz bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz.

Arnavutköy Belediyesi Bilgi İşlem Servisi ve Emlak-İstimlak Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bu hizmetin ardından İmar uygulamalarına ilişkin vatandaşların istedikleri bölgenin imar durumunu görebileceği bir hizmet daha yayına koyulacak. Arnavutköy belediyesi bu çalışmalarla bir çok belediye hizmetini vatandaşların belediyeye gelmeden hızlı bir şekilde alabilmelerini amaçlıyor.