BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.396,15
HABER /  SPOR

Kadıköy Boğası Serhat Trabzonspora yakın

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hugo Broos'un verdiği rapor doğrultusunda forvete de bir takviye yapmak için çalışmalarına başladı.

Abone ol

Trabzonspor'da forvet arayışlarına yönelen yönetimin, sürpriz bir şekilde bonservisi elinde bulunan Serhat Akın' la temasa geçeceği iddia edildi.

Bordo - mavili takım Samsunspor'dan Turgut ve Bozöyükspor'dan Onur'u transfer etmek içinde girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hugo Broos'un verdiği rapor doğrultusunda forvete de bir takviye yapmak için çalışmalarına başladı. Boş olan bir kişilik yabancı oyuncu kontenjanını sol açığa bir futbolcu alarak kullanmayı planlayan bordo - mavili takımın, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giyen ve ligin bitiminin ardından sözleşmesi de sona eren Serhat Akın' la temasa geçebileceği iddia edildi. Konyaspor'da, Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'la da kısa bir süre çalışan Serhat'ın, bordo - mavili formayı giymeyi çok istediği ancak Trabzonsporlu yöneticilerin bu isme ilk etapta sıcak bakmadığı da öğrenildi.

İKİ GENÇ İSİM GÜNDEMDE


Öte yandan bordo - mavili yöneticiler, Samsunspor'dan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Turgut Doğan Şahin ve Bozöyükspor'dan 18 yaşındaki Onur Bayramoğlu'yla da ciddi şekilde ilgileniyor. Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, iki genç futbolcunun gündemlerinde olduğunu doğrulayarak, "Biz sadece bugüne değil, geleceğe de yatırım yapmak amacındayız. Bu iki genç futbolcunun transferiyle ilgili önümüzdeki günlerde bazı gelişmeler olabilir" dedi.

BAYANLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İYİ BAŞLADI

Trabzonspor Bayan Futbol Takımı, dün akşam oynadığı maçta 2009 - 2010 sezonu UEFA Bayanlar Şampiyonlar Ligi elemeleri ilk maçında Slovenya'nın ZNK KRKA takımını deplasmanda 2 - 0 mağlup etti. Bu sonuçla D Grubunda ilk maçlar sonucunda liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, gruptaki ikinci maçında ise Slovenya'nın Krka şehrinde TSİ 16.45'te İtalya'nın ASD Torres takımıyla yapacak. Trabzonspor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Zeliha Şimşek, bordo - mavili renkleri Avrupa'da en iyi şekilde taşımayı amaçladıklarını belirterek, "İlk maçımızda galip geldik. Şimdi bunun devamını getirmek zorundayız" dedi.