BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.491,75
MAGAZİN

Kaçtı denilen Sedat Peker'in paylaştığı videodaki şarkıya dikkat

Uzun zamandır ortada olmayan ve kaçtı denilen Sedat Peker sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile tekrar dikkatleri üzerine çekti.

KARADAĞ'a kaçtığı iddia edilen Sedat Peker facebook hesabından bir video paylaştı. "Köşeyi dönsem ölüm, düz gitsem hayat' şarkısını efkar içinde dinlerken kaydedilen görüntüsünü bir mesajla verdi. 

Mesajında da şunları yazdı:

"Gelecekte ne yaşanır onu YÜCE ALLAH’tan başka hiçbirimiz bilemeyiz. Yaşıtlarım ve benden çok genç kardeşlerimden tek isteğim gelecek zamanlarda yaşanacak olaylarla ilgili değerlendirme yapılırken ‘’Biz bu günlere şahit olduk. Bu adama yapılmaması gereken tüm iğrençlikler yapıldı. Bir insan evladına, bir kocaya, bir babaya söylenmemesi gereken tüm iğrenç sözler söylendi. Biz bu olaylara şahit olduk.’’ diyerek bu yaşananları dost sohbetlerinde mutlaka söyleyin ki gelecekte yaşanacakların muhakemesi toplum tarafından adil bir şekilde yapılabilsin. (Not: Bu yazdıklarım sadece kanuni olarak haklarımı arayacağımla ilgilidir. Başka herhangi bir gizli anlamı yoktur.)

Sitene Ekle
Etiketler