BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.403,18
HABER /  GÜNCEL

Kaçırıp organlarını mı alacaklardı?

Sabah saatlerinde meydana gelen çocuk kaçırma olayında organ mafyası iddiası var.

Abone ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çocuk kaçırma olayının arkasında organ mafyası olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan B.A (36) ve İ.K (34)'nin Siverek nüfusuna kayıtlı oldukları bildirildi.

Viranşehir merkezde, sabah saatlerinde meydana gelen çocuk kaçırma olayının ardından yakalanan iki kişinin sorgulanması devam ediyor.
Gözaltına alınan zanlıların organ mafyası ile ilişkisi olduğu iddia edildi. Yetkililerin, bu konu üzerinde durduğu ve sorgulamada bulundukları gelen bilgiler arasında. Gözaltına alınan B.A (36) ve İ.K (34)'nin Siverek nüfusuna kayıtlı oldukları bildirildi.

Çocuk kaçırma teşebbüsünde bulunan zanlıların kimlerle çalıştıkları veya ne amaçla çocuk kaçırdıklarının savcılık ifadesinden sonra belli olması bekleniyor.

Öte yandan, zanlıları korumak için Şanlıurfa Merkez Çevik Kuvvet ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan jandarma ekipleri sevk edildi. Karakol ve hükümet konağı çevresinde önlem alan güvenlik güçleri, vatandaşların dağılmaları için sık sık anons yaptılar. Savcı tarafından sorgulanan şahısların güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa Adliyesi'ne sevk edilecekleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.