BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,89
ALTIN 2.439,30
HABER /  GÜNCEL

Juventus Galatasaray maçı canlı yayın linki

Juventus Galatasaray maçı canlı izle, Juventus Galatasaray maçı ne zaman?, Juventus Galatasaray maçı hangi kanalda?, Juventus Galatasaray maçı saat kaçta

Abone ol

Şampiyonlar Ligi serüvenine 6-1'lik Real Madrid mağlubiyeti ile başlayan temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. maçında İtalyan devi Juventus ile İtalya'da karşılaşacak. 
 
Juventus Galatasaray maçını D-smart yayınlayacak. Ayrıca bu heyecanlı karşılaşmayı İnternetspor.com'dan canlı olarak takip edebilirsiniz. 

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray grup maçlarında mücadele ediyor. Gruplarda ilk maçını Real Madrid ile oynadı ve 6-1 kaybetti. İkinci maçı Juventus ile oynayacak. Galatasaray Juventus maçı 2 Ekim 2013 Çarşamba akşamı 21.45'te başlayacak. 

Galatasaray'ın Juventus ile oynadığı akşam Real Madrid de Juventus karşısında sürpriz yaparak gruplara 1 puanla başlayan Kopenhag ile karşılaşacak. 

Teknik direktör Antonio Conte, Galatasaray'ın Real Madrid'le oynadığı maçı değerlendirdi; 'Galatasaray'ın Real Madrid maçını seyrettim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Galatasaray her şeyi yaptı ama Madrid'deki maçın çok daha zorlu olacağını düşünüyorum. Ronaldo ve Bale gibi oyuncuları olduğunu unutmamak gerekir' dedi. 

Antonio Conte, sarı-kırmızılı takımla yapacakları maçı bir piyango maçına benzetirken, 'Galatasaray maçı bizim için bir piyango çekilişi gibi olacak. Kazanan tarafın biz olmamız için her şeyi yapacağız' ifadelerini kullandı.

GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN