BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,84
ALTIN 2.432,68
HABER /  DÜNYA

TBMM’de Yasama Yılı Açılış Resepsiyonu

TBMM’nin 24. Dönem 4. Yasama Yılı Açılış Resepsiyonu TBMM Tören Salonu’nda yapıldı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eşi Seda Çiçek ile birlikte da...

Abone ol

TBMM’nin 24. Dönem 4. Yasama Yılı Açılış Resepsiyonu TBMM Tören Salonu’nda yapıldı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eşi Seda Çiçek ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı.
Resepsiyonu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Salonun girişinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile karşılaşan Başbakan Erdoğan, bir süre sohbet ettikten sonra resepsiyona gelen davetlilerle sohbetler etti. BDP milletvekillerinin bulunduğu bölümde bir müddet BDP’li milletvekilleri ile Demokratikleşme Paketi üzerine sohbet eden Başbakan Erdoğan’a daha sonra yanlarına gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Meclis başkanı Cemil Çiçek eşlik etti. Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Meclis Başkanı Çiçek, salonun üst katında bulunan foto muhabirlerine poz verdi.
Başbakan Erdoğan gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına cevap vermezken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MHP Grup Başkanvekili seçilen Yusuf Halaçoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gül, Necdet Özel ile sohbet ettikten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile kısa bir sohbet yaptı. Erdoğan, salondan birlikte çıktıkları Cumhurbaşkanı Gül’ü uğurladıktan sonra kendisi de ayrıldı.