BIST 10.508
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,98
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber günah çıkardı!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber dün akşam katıldığı bir radyo programında adeta günah çıkardı.

Abone ol

Çok küçük yaşta keşfedilip şu an bir yıldız olan Justin Bieber dün akşam katıldığı radyo programında yaşadığı hayat ve karşılaştığı sorunlar hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ryan Scacrest'in radyo programına konuk olan Justin Bieber; ''Sahne ışıkları altında büyümenin nasıl birşey olduğu kimse Justin Bieber'dan iyi bilemez'' dedi.

2013 yılında yaptığı hatalar hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, ''Ben çocukluktan erkeklik evresine geçtim. Fakat hala 19 yaşındayım ve halen kendi karakterimi bulmaya ve oturtmaya çalışıyorum. Hergün medya baskısı altında yaşıyorum ve bu beni çok sıkıyor. Bazende istemediğim sonuçlar doğuruyor. Ben okula giden normal bir çocuk değilim.Hemen hergün insanlar adımı haykırıyor bana birşeyler söylüyorlar fakat ben sölediklerinin hangisi doğru hangisi yalnış onu bile bilmiyorum'' diyerek adeta günah çıkardı.

İnsanların onu rol model olarak aldıklarını ve ondan beklenti içinde oldukları sorusuna ''Evet haklılar fakat unuttukları şey bende insanım herzaman mükemmel kararlar alamam''diyerek yanıtladı.

Justin Bieber'ın 'Confident' adlı single'ı sadece birkaç saat içerisinde iTunes'da en çok indirilen şarkı sıralamasından 1 numaraya oturdu. Ayrıca kendisinin oynadığı 'Believe' adlı filmide noel'de sinemalarda.