BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.467,68
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da okullar tatil edildi mi?

İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Velilerin merakla beklediği bu sorunun yanıtı henüz valilikten gelmedi. Veliler ise öfkeli.

Abone ol

Türkiye kara teslim oldu. Yurdu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi. İstanbul'da ise Valilik tarafından henüz okulların tatil edilmesi ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

Çocuklarını okullara servis araçlarıyla gönderen veliler ise zor anlar yaşadı. Servis araçlarının yollarda kalması nedeniyle çocuklar okullara ulaşamadı. Veliler ise okulların tatil edilmemesine tepkili.

okullara-kar-tatili.jpg
HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Bir çok il yoğun kar nedeniyle tatil kararı aldı. 6 ilden gelen tatil kararı velileri rahatlattı. İşte eğitime ara veren iller.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı etkisini artırarak devam etti. Kent beyaza bürünürken, İstanbul Valiliği tarafından henüz okulların tatil edilmesi ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı.

İSTANBUL'DA KAR TRAFİĞİ CANLI İZLEYİN





TWİTTER'DAN BİR GARİP MESAJ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise Twitter hesabından gece saatlerinde mesajlar yayınladı.

Vali Mutlu'nun gece yarısı attığı tweetler şöyleydi:

*''Vali amca- kar-okul-tatil gibi birbirinden güzel sözcükleri sıralayan öğrencilere bende güzel bir sözcükle cevap vereyim. GALATASARAY

*Dikkat : Geçen yıl okul tatilini duyurduğumuz twiti yeni habermiş gibi Rt edenler nedeniyle yanlış tatil haberleri yayıyorlar inanmayın.

*Ne şanslı takımsın sen Juventus,kar sayesinde İstanbul tatilini 1 gün daha uzattın.Doyamadınız değil mi İstanbul'da gezmeye.

*Bu gece beğendiğim twitler

1) Geçen yıl ki vali olsa okulu tatil ederdi

2) Hakem yanlış karar verdi okulları tatil edeceğine maçı tatil etti.''

THY İPTAL OLAN SEFERLER TAM LİSTE


{%twitter_kutusu%}