BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,92
HABER /  DÜNYA

Burası Uludağ değil İstanbul

İstanbul’da etkili olan kar yağışını fırsat bilen Recep Demir isimli vatandaş, kentin doğal manzarası eşliğinde kayak yaptı. İstanbul’un göb...

Abone ol

İstanbul’da etkili olan kar yağışını fırsat bilen Recep Demir isimli vatandaş, kentin doğal manzarası eşliğinde kayak yaptı. İstanbul’un göbeğinde Gümüşsuyu’ndan aşağı kayan Demir, "Uludağ’ın keyfini Taksim Gümüşsuyu Parkı’nda çıkarıyorum" dedi.
İstanbul’da etkili olan kar yağışı, kayak tutkunlarını sevindirdi. Recep Demir isimli kayaksever, kayak takımlarıyla Taksim Gümüşsuyu Parkı’na geldi. Parkta defalarca kayarak karın keyfini çıkaran Demir, "Recep Demir, "Uludağ’ın keyfini Taksim Gümüşsuyu Parkı’nda çıkarıyorum. Artık bu bana çok büyük bir eğlence oldu. Tam İnönü Stadı’nın karşısı, görenler şaşırıyor ama çok zevkli. Tek sorun kaydıktan sonra yukarıya çıkmak zor oluyor. Teleferik yapılsa güzel olacak" dedi.
Vatandaşların meraklı bakışları arasında önce kaldırımda ardından da Gümüşsuyu Parkı’nda kayan Demir, Uludağ benzeri görüntüler oluşturdu. Recep Demir’i gören bazı vatandaşlar da poşetlerle kayarak eşlik etti.
(İHA)