BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Arena’nın üstü kapanıyor mu ?

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, "Stadın üstünün kapanması ile ilgili bir konu gündemimizde yok" dedi.<br/>Lutfi Arıboğan, ...

Abone ol

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, "Stadın üstünün kapanması ile ilgili bir konu gündemimizde yok" dedi.
Lutfi Arıboğan, dün ertelenen maç hakkında, bugün UEFA ve hakemlerle birlikte yapılan toplantılarda, bir aksilik olmazsa maçın saat 15.00’da oynanacağını belirtti. Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçının bugüne ertelenmesinin ardından, UEFA yetkilileri, hakem ve Galatasaray Kulübü yetkililerinin yaptığı toplantı sonrası Lutfi Arıboğan açıklamalarda bulundu.
Bir aksilik olmazsa karşılaşmanın saat 15.00’da oynanacağını belirten Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, “UEFA da bugün oynanmasına karar verdi. Sabah ve öğle sonrası yapılan toplantı biraz evvel bitti. Şartların maçın oynanmasına uygun olduğu kararı alındı. Zemindeki karların tamamının temizlenmesine de az kaldı. İnşallah saat 15.00’te şartlar maçın oynanmasına uygun olur” dedi.
Isıtma konusu ve çatı konularının birbirinden çok ayrı konular olduğunun altını çizen Arıboğan, “Bir kere; Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde doğalgaz var. Zemin ısıtmamız da var. Tribün ısıtma sistemimiz birkaç hafta önce bitti. Ve gerekli işlemler yapıldı. O da birkaç hafta içerisinde faaliyet gösterecek. Stadın kapanması ile ilgili bir konu gündemimizde yok. Maça gelince ise inşallah hava şartları o saatte normal devam ederse karşılaşma oynanacak” şeklinde konuştu.
(İHA)