BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kar çocuklar kadar onları da sevindirdi

İstanbul’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, bu durum oto tamircilerinin ve lastikçilerin yüzünü güldürdü. <br/>İstan...

Abone ol

İstanbul’da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, bu durum oto tamircilerinin ve lastikçilerin yüzünü güldürdü.
İstanbul’da yağan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, bu durum oto tamircilerinin yüzünü güldürdü. Karın İstanbul’da etkisini arttırması üzerine vatandaşlar, araçlarına kışlık bakım yaptırmak ve kar lastiği taktırmak için sanayi sitelerine akın etti. Bu durumdan memnun olan esnaf ise araçların en çok kar lastiği taktırmak için sanayiye geldiğini belirtti. Abdi Usta, “Kar yağdı esnafın yüzü güldü. Bakımlarda araçlar en çok kış lastiği, amortisörler, balatalar ve antifriz bakımı için geliyor. Kimse kış bakımını yaptırmadan trafiğe çıkmasın” dedi.
Kış lastiği taktırmak isteyen vatandaşlar ise lastikçilerde sıra bekliyor. İşlerin çok yoğun olduğunu ve kış lastiklerinin tükenmek üzere olduğunu belirten Mehmet Ali Sağlam, “Lastik satışları çok yoğun şu an tükenmek üzere. Vatandaşlar lastik alırken lastiğin iç derinliğine bakmalı. Lastik eğer 3 mm’den az ise mutlaka lastikler değişmeli. Eğer lastikler değişmezse kazalara davetiye çıkar” diye konuştu.
(İHA)