BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.414,37
HABER /  MAGAZİN

Jolie ve Pitt Ayrıldılar

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in düğün törenleri bekleniyordu.

Abone ol

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in düğün törenleri bekleniyordu. Jolie hamileydi. Ancak şok bir kararla ayrıldılar. İşte ayrılığın nedenleri.
Hollywood'un ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in nerede, ne zaman evlenecekleri konuşulurken ayrıldıkları haberi magazin basınına bomba gibi düştü.

Avustralya'da yayımlanan NW Magazin dergisinin haberine göre, yakışıklı oyuncu Pitt genç sevgilisiyle bitmeyen tartışmalara dayanamayıp sonunda 7 aylık hamile Jolie'yi bir başına bırakarak çekip gitti! Dergiye konuşan çiftin dostları Pitt'in Jolie'yi "Bebeğin nerede doğacağına" dair çıkan tartışmanın ardından terk ettiğini söyledi.

'Kedi köpek gibi dalaşıyorlardı'
Pitt'in ailesinin de evlilik için çok baskı yaptığını belirten dostlarına göre, zaten yakışıklı oyuncu uzun süredir Fransa'nın başkenti Paris'teki dairelerinde kanepede uyuyordu! Dergiye konuşan çifte yakın bir isim, "Brad ve Angelina sürekli kedi köpek gibi dalaşıyorlardı. Bebeğin nerede doğacağı, Angelina'nın zayıflığı hep kavga sebebiydi" dedi. Haberde ayrıca, çiftin yakınlarının Jolie'nin evlilik için sürekli engeller çıkardığı ve hiç de yakında evlenmeye niyeti varmış gibi görünmediğine dair sözlerine yer verildi. Onlara göre, çiftin ayrılmasının en büyük nedeni Angelina Jolie'nin kaprisleri.