BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Jessica estetik harikası çıktı

Ünlü yıldız Jessica Simpson da estetik harikası çıktı. Bakın jessica nerelerini yaptırmış.

Abone ol

Jessica Simpson, estetik yaptırmadığını söylüyor ancak doktorlar onunla aynı fikirde değil. İşte yıldızın estetik yaptırdığını iddia eden uzmanların görüşleri.
Jessica Simpson’ın güzelliğini kimse inkár etmese de, estetik cerrahlar yıldızın bazı kusurlarını düzeltmek için bıçak altına yattığını iddia ediyor. Jessica’nın menajeri bu iddiaları sürekli yalanlıyor ancak estetik cerrahları yıldızın estetik ameliyat geçirdiği konusunda ısrarcılar. New York’lu ünlü cerrahlar, Jessica Simpson’ın son fotoğraflarını inceleyip, ameliyat masasında ne gibi düzeltmeler yapıldığını saptamaya çalıştılar.

GÖZLER
Estetik cerrah Geoffrey W. Tobias’a göre yıldızın üst göz kapakları yukarıya kaldırılmış.

BURUN
Bir diğer estetik cerrah Zachary Gerut’a göre, Jesica’nın burnu eskisinden biraz daha dar. Gerut, yıldızın burnunun şeklini değiştirmeden biraz daralttığını iddia ediyor.

YANAKLAR
Doktor Tobias, elma yanakların kadını genç ve güzel gösterdiği kanısında. Cerrah, yıldızın kalçalarından alınan yağların yanaklarına enjekte edilmiş olabileceğini ileri sürüyor.

DUDAKLAR
Jessica Simpson, bir röportajında 'Dudaklarıma şu Restylane maddesini uygulattırdım ama dudaklarım çok şükür eski haline döndü' demişti. Doktor Tobias, aynı kanıda değil. Jessica Simpson’un üst dudağının Collagen ya da Restylane’in etkisiyle eskisinden daha dolgun göründüğünü ileri sürüyor.

ÇENE
Doktor Gerut, yıldızın çenesinde küçük çizgilerin fark edildiğini söylüyor. Gerut’a göre bu çizgiler botoks sonucu ortaya çıkmış.